2a divisió FEF

El Cornellà, aposta segura

2a divisió B. Després de fer setze gols la temporada passada, al davanter ha passat un estiu mogut escoltant ofertes d’un munt d’equips de la categoria fins que ha decidit quedar-se de verd

Els noms de Cornellà i Enric Gallego han anat íntimament lligats en les últimes temporades. El davanter complirà el seu quart any consecutiu al conjunt del Baix Llobregat –en la seva segona etapa al club– convertit en un dels jugadors referència de l’equip després de la marxa, entre d’altres, d’homes com el capità, David Garcia. El matrimoni Gallego-Cornellà, però, va estar a punt de trencar-se aquest estiu: els setze gols del curs passat en van poder tenir la culpa.

“Ha estat un estiu bastant mogut i gairebé no he pogut desconnectar durant les vacances. He rebut algunes ofertes molt bones i hi va haver moments que estava amb un peu fora del Cornellà”, confessa el davanter, que després del seu gran curs passat va despertar l’interès d’un munt d’equips de segona B. El Sabadell, el Llagostera, l’Atlètic Balears, el Lleida, el Badalona, el Cartagena i el Múrcia, entre d’altres, van preguntar per ell, però finalment el club verd va fer un esforç i Gallego va decidir que el que funciona és millor no tocar-ho: “Poses les coses bones i les dolentes en una balança i valores què és millor. Però al final, el Cornellà es va posar en contacte amb mi i vam arribar a un acord econòmic i esportiu beneficiós per a les dues parts. A més, el mister sempre ha confiat en mi i això també és important”, diu el jugador, que tot i això reconeix que es queda amb l’espina de provar sort a fora: “M’hauria agradat treure’m l’etiqueta que només ho faig bé al Cornellà.”

Amb la renovació segellada per a dues temporades més, però, el seu futur és verd i el davanter ja només pensa en el nou curs amb el conjunt de Jordi Roger: “La segona B d’enguany serà molt complicada, hi ha un grup amb equips molt forts. Si som realistes, nosaltres hem d’anar pas a pas i el primer objectiu ha de ser la permanència. A partir d’aquí i un cop sumats els punts necessaris, ja veurem.”

Nova parella

Amb l’arribada del també davanter Sascha, procedent del Gavà, l’aposta per jugar amb dos puntes físicament potents sembla clara en aquest inici de curs. I de moment, l’entesa amb el seu company a la punta d’atac és immillorable, com bé va poder comprovar la defensa del Castelldefels diumenge passat en la copa Catalunya, incapaç de controlar els dos davanters cornellanencs. “Som jugadors de característiques similars, però pel poc temps que fa que estem junts ens entenem força bé. I estic segur que a còpia de treballar els moviments encara anirem a millor”, diu Gallego, que es desmarca del tòpic a l’hora de parlar de les ambicions personals: “No és que sigui un objectiu innegociable, però a mi m’agrada posar-me el llistó en els registres de l’any passat. Així que enguany m’agradaria igualar o superar les setze dianes que vaig marcar el curs passat”, sentencia.

LES FRASES

Ha estat un estiu molt mogut escoltant ofertes, però al final poses les coses bones i les dolentes en una balança i valores què és millor

OFERTES

La majoria dels catalans de segona B i el Cartagena, el Balears i el Múrcia es van interessar pel davanter
L’objectiu és la salvació, i en l’àmbit personal m’agradaria superar les xifres de l’any passat
Enric Gallego
jugador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)