Girona

“El dia més especial de la meva carrera”

Àlex Granell. El migcampista, que el curs 2006/07 jugava a 1a regional (Farners) i el 2007/08 a 1a catalana (Palafrugell), tocarà sostre avui amb el debut a primera divisió

Àlex Granell viurà una experiència que difícilment es podia imaginar quan en la temporada 2006/07 jugava a primera regional amb el Farners i en la 2007/08 ho feia a primera catalana amb el Palafrugell. El gironí, que ha anat escalant graó a graó per totes les categories, arribarà avui al seu sostre absolut amb el debut a primera divisió. “Es el dia més especial de la meva carrera, però també va en consonància amb el que he viscut en els tres anys que fa que estic aquí, amb el club cada vegada més gran”, va comentar el futbolista, que després del seu pas per les categories territorials va jugar a tercera (Banyoles, Manlleu, Llagostera i Olot), a segona B (Llagostera, Cadis i el Prat) i a segona A (Girona), precisament el mateix club que l’havia descartat quan Granell era cadet. Avui tindrà a davant jugadors com Coke, Gabi, Griezmann i companyia. “La veritat és que estem davant un rival que està preparat per ser campió d’Europa. Això sol ja parla de la magnitud del que ens trobarem”, va argumentar. “De tota manera, això no deixa de ser futbol, i amb el pas dels anys aprens a relativitzar les coses. Tampoc m’hauria imaginat mai que l’altre dia estaria jugant contra un jugador com Touré Yaya, que no fa gaire era un referent al Barça”, va afegir-hi.

Optimisme

Malgrat la dificultat del debut, Àlex Granell està convençut que el Girona no decebrà ningú, ni aquesta tarda contra l’Atlético ni en tot el curs a primera divisió. “L’altre dia contra el City ja vam deixar clar que tenim les nostres armes. I també una identitat. Som un equip que sempre intentem ser al màxim d’intensos i a primera divisió necessitarem ser especialment forts en defensa.” El gironí no descarta donar la sorpresa: “Si fem la comparativa, ells són superiors. Però en un sol partit nosaltres podem ser millors que ells, i això és el que intentarem.” El migcampista va reconèixer que les baixes de l’Atlético en defensa són importants, però que hauria estat millor trobar-lo minvat en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)