Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Anàvem pel camí d’un partit memorable”

Que Diego Pablo Simeone marxés de Montilivi més que satisfet i que Pablo Machín acabés amb males sensacions pel 2-2 explica prou bé com va anar l’estrena a primera del Girona contra un rival del potencial de l’Atlético. “Anàvem pel camí de fer un partit memorable. No només perquè és un partit històric per al Girona per debutar a primera, sinó també perquè estàvem fent un partit excel·lent contra un gran rival. I quan semblava que ho havíem fet tot per guanyar, perquè era una realitat, i quan en teoria més coll avall ho teníem, l’Atlético ha tret el que tenen els equips campions, els guanyadors. A part de gran qualitat, també una punta de fortuna que nosaltres no hem tingut.” La primera valoració del tècnic de Gómara a la sala de premsa condensava el seu discurs.

“Me’n vaig una mica dolgut, perquè crec que hem merescut la victòria, i ens hauria donat molta tranquil·litat començar amb tres punts. Els empats només els firmo quan em mereixo perdre, i avui l’empat ha estat curt.” L’element per a la tranquil·litat va ser el paper ofert per l’equip, carregat de jugadors sense experiència a primera, però Machín no en feia prou: “Me’n vaig molt satisfet, perquè no només hem generat ocasions a un equip que està acostumat a rebre molt pocs gols, sinó que també hem jugat força bé. S’ha vist la nostra idea de joc i que som capaços d’extrapolar a primera allò que fèiem a segona. Però de la imatge no es viu. La llàstima és que no s’hagi corroborat amb tres punts.” De tota manera, l’entrenador del Girona va valorar la capacitat de l’equip d’aterrar a primera oferint un nivell competitiu molt bo: “El que compten són els punts, i hauria preferit començar amb tres, però s’ha de ser realista, i això ens donarà molta confiança. Pocs jugadors tenien experiència a primera, i jo els deia que aquí ningú es menja ningú. Ens ha faltat diguem-ne encert o fortuna, però la imatge hi és, i sabem que podem competir contra qualsevol.”

Sobre si el que va mostrar el Girona en la primera part era el que somiava, Machín va dir: “Sempre som exigents, però voreja molt l’ideal. Hem mogut la pilota amb rapidesa, hem jugat a camp rival, hem dut la pilota de banda a banda i hem rematat. Felicito els jugadors. A mi m’agrada alegrar la gent, i jugant bé a futbol soc el primer que disfruto, però avui el més important és aconseguir victòries que ens donin confiança.” Respecte a l’onze, calcat al de l’amistós contra el City i amb la base de la temporada passada, Machín va tornar a parlar dels automatismes que donen avantatge als jugadors del curs passat. “Però segur que tots tindran el seu moment”, va afegir el tècnic, que també va destacar el paper de l’afició de Montilivi: “Si bé dèiem que en l’últim partit [el Girona-Manchester City] semblava que estaven veient el partit des de la tele, avui he de dir que es mereixen un 12 sobre 10. S’ha notat que tenien molt clar que venien a ajudar l’equip, i no han parat. Els ho agraïm.”

LA LLÀSTIMA

“El triomf hauria donat calma. Els empats només els firmo quan mereixo perdre”

LA PRIMERA PART

“Voreja molt l’ideal del que hem de fer. Hem jugat amb rapidesa, a camp rival i rematant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)