Reus

Propòsit de continuïtat

Reus. L’equip roig-i-negre estrena avui al camp del Lugo una temporada en què espera mantenir la competitivitat de la campanya del debut a segona A i allargar la progressió

El Reus arrenca la competició amb el camí marcat. La brillant temporada passada, la del debut a segona A, és la referència per a l’equip roig-i-negre, que vol tornar a fer de la solidesa defensiva, la competitivitat i l’efectivitat golejadora en el moment clau les principals característiques. Ha perdut alguna peça important –Ramon Folck i Alberto Benito, per exemple– però ha fet incorporacions per mantenir el nivell, com ara Tito, Pablo Íñiguez, Gus Ledes i Juan Cámara. En atac, en què s’espera incorporar algun reforç d’última hora –també es busca un migcampista– és on hi ha més continuïtat. El canvi més destacat és el de la banqueta, però l’aposta per Aritz López Garai va encaminada, precisament, a preservar les qualitats que l’equip va agafar a les ordres de Natxo González.

L’estrena és aquest vespre a l’Anxo Carro del Lugo, un equip que la temporada passada també va rendir per sobre de les expectatives i que va acabar amb els mateixos punts que el Reus. L’equip gallec ha perdut el seu gran referent ofensiu, Joselu Moreno, substituït per l’exjugador del Girona Cristian Herrera. També ha patit el relleu a la banqueta, ja que Luis César va preferir canviar d’aires i fitxar pel Valladolid, i ha estat substituït per Francisco Rodríguez, que el curs passat va fitxar a mitja lliga per l’UCAM, al qual no va poder mantenir a segona A.

López Garai té avui les baixes, sabudes fa dies, de Vítor, Guzzo i Atienza i, a més, l’absència de Querol, que no ha superat unes molèsties. Sí que va entrar en la convocatòria d’ahir Máyor, amb problemes físics els últims dies, tot i que previsiblement el punta titular serà Edgar. Dels nous, Pablo Íñiguez, Tito i Cámara tenen molts números per ser titulars.

LES FRASES

Crec que arribem bé, però s’ha de veure la resposta de l’equip contra un molt bon rival
Aritz López Garai
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus manté el bloc i, per tant, serà molt complicat. Els dos equips voldrem tenir la pilota
Francisco Rodríguez
entrenador deL LUGO

La segona samarreta, de color taronja

El Reus té previst estrenar avui a Lugo el segon equipament, completament taronja. El club reusenc, amb les seves habituals referències cinematogràfiques, que ja van protagonitzar els cartells promocionals dels partits de la temporada passada, ha fet referència a una sèrie nord-americana per presentar la segona samarreta, amb el lema Orange is the new redblack. El Reus ha escollit el taronja perquè és el color de l’equip vinculat que té a la Xina, el BIT FC, del qual l’entitat reusenca és la màxima accionista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)