Barça B

José Arnáiz, projecció i desequilibri per a Gerard

2a divisió A. El Barça acorda amb el Valladolid la incorporació de l’extrem manxec, un dels futbolistes més prometedors de segona, que la temporada passada va marcar dotze gols

Gerard López tindrà a les seves ordres aquesta temporada un dels futbolistes més prometedors de la segona divisió, l’extrem esquerre del Valladolid José Arnáiz. Així ho van anunciar ahir tant el Barça com el club castellà, que van fer oficial un principi d’acord que es tancarà un cop l’atacant de 22 anys hagi superat la revisió mèdica. Un formalisme que no hauria de portar cap contratemps, ja que Arnáiz va jugar sencer el partit de dissabte passat contra el filial blaugrana. La clàusula de rescissió de l’extrem manxec és de quatre milions d’euros, tot i que el Barça podria pagar una xifra un pèl inferior que aniria creixent en funció de les variables.

Amb l’acord per José Arnáiz el Barça s’assegura la incorporació d’una de les figures més cobejades del futbol estatal. El jugador de 22 anys, que no ha estat encara internacional amb les seleccions inferiors d’Espanya, va fer eclosió la temporada passada, en què va ser un dels futbolistes més destacats de segona divisió. Arnáiz és un extrem ràpid, amb capacitat de desequilibri i també de sacrifici. A més a més, és un bon definidor, tal com ho testimonien els dotze gols que va fer la temporada passada.

José Arnáiz, amb tot, és el tercer futbolista d’atac amb experiència a segona divisió que arriba al filial blaugrana després de les incorporacions del davanter Choco Lozano i de l’extrem David Concha. La seva arribada, a més, fa que la nòmina de jugadors sigui encara més llarga. El club, doncs, continua buscant sortida als futbolistes amb els quals no es compta aquesta temporada. S’ha de definir encara el futur de Seung-Woo Lee, Jérémy Guillemenot, Abeledo, Nili, Moi Delgado i Xavi Quintillà.

LA XIFRA

4
milions d’euros
és la clàusula, tot i que el Barça podria pagar una xifra inferior que augmentaria amb les variables.
José Arnáiz Díaz
Talavera de la Reina (Toledo) 15-04-1995 (22 anys)
Extrem esquerre Alçada: 1,75 m Pes: 70 kg
TRAJECTÒRIA
14/15
Valladolid B 8 p. i 2 g.
15/16
Valladolid B 31 p. i 11 g.
15/16
Valladolid 5 p.
16/17
Valladolid 35 p. i 12 g
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)