3a divisió FEF

Amb la tensió d’un derbi

3a divisió. El Figueres i el Palamós se les hauran avui a Vilatenim (18.30 h) en un duel empordanès que arriba molt aviat. Els dos equips buscaran la primera victòria de la temporada

Tot i que tot just estem a la segona jornada de la temporada, un duel entre el Figueres i el Palamós sempre arriba acompanyat de tensió, emoció i il·lusió. I és que tant els de l’Alt com els del Baix Empordà arriben al partit d’avui a Vilatenim (a les 18.30 h) amb el mateix objectiu al cap: sumar la primera victòria del curs. I és que tot i que la derrota dels figuerencs al camp de l’Horta i l’empat dels palamosins a casa contra el Reus B en la primera jornada no generen pressió, sí que fa créixer la necessitat d’un triomf per agafar bones sensacions.

A més, aquesta temporada els dos històrics de l’Empordà s’han quedat com a únics representants de la demarcació gironina, de manera que el derbi d’avui serà, encara més, una cita especial. “Com sempre, afrontem el partit amb moltes ganes, i a més com que només hi haurà un derbi, l’hem de gaudir més”, valora el tècnic del Figueres Narcís, Chicho, Pèlach. El tècnic serà un dels dotze protagonistes que han vestit la samarreta de l’equip rival. Del Figueres, Cunill, Sergi Romero, Maik Molist, Ritxi, Pimentel, Joan Pons i Feixas van jugar amb el Palamós; mentre que del degà, Cornellà, Marc Vilà, Bonaventura i Marc Vilà van jugar amb la Unió. “Sempre hi ha molts jugadors que han jugat als dos costats, i això ho fa encara més especial, perquè tothom es vol endur el triomf i la gent està més tensa i nerviosa que abans que altres partits”, assegura Chicho.

Una guerra tàctica

Amb l’arribada de Vicenç Fernández, el Palamós aposta més per tenir la possessió, un estil que en els últims anys sempre havia predominat a Figueres. “Segur que serà un partit molt atractiu, perquè els dos intentarem proposar bon futbol, per això la lluita al mig del camp serà dura”, analitza Vicenç Fernández. “Veurem qui és capaç de fer-ho millor i generar més joc. Qui sigui capaç de sentir-se més còmode al camp i tenir la possessió tindrà molt de guanyat”, apunta Chicho.

El tècnic del Palamós, que tindrà tota la plantilla a la seva disposició (Fran Ochoa ja està recuperat, però no anirà convocat perquè li falta ritme), va assegurar que el Figueres “aquesta temporada acabarà lluitant per entrar en la fase d’ascens”. Avui, però, als locals els faltaran dos jugadors importants en l’aspecte ofensiu com Ferrón i Joan Pons, que estan lesionats.

Aquest curs per desgràcia només tenim un derbi, i l’hem de gaudir. Es veu tothom amb més nervis del que és habitual per voler guanyar
Estic segur que el Figueres, tot i perdre a Horta, aquesta temporada acabarà lluitant per entrar en la fase d’ascens
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Un derbi sempre és atractiu de jugar. A més, serà un partit bonic, perquè els dos equips intentarem proposar bon futbol en un camp gran
El Palamós ha canviat l’estil i serà un duel atractiu. Veurem qui és capaç de fer-ho millor i generar més joc
Narcís, ‘Chicho’, Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)