Barça B

Per prendre’n nota

Barça B. Després d’una gran victòria en el debut al camp del Valladolid, el conjunt blaugrana va caure amb contundència contra el Tenerife, que va saber aprofitar les errades del filial

“Hem vist com és la categoria: una errada en la sortida de pilota ens ha costat un gol i ens ha condicionat totalment.” Amb aquestes paraules es lamentava Gerard López de la primera diana del Tenerife, que va canviar el rumb del partit. I és que, fins aleshores, el filial blaugrana, tot i no crear gaire perill, se sentia prou còmode; el 0-1 ho va canviar tot. Poc després, va arribar un penal més que rigorós i el Tenerife va agafar el control del duel.

“Hem arribat al descans amb un 0-2 sense merèixer-ho, i en la segona part ja hem sortit precipitats”, va prosseguir el preparador al final del matx. “Les sensacions no són tan dolentes; hem començat bé el partit, però hem comès un parell d’errades que han acabat amb gol”, comentava en la mateixa línia un dels capitans, el defensa Rodri Tarín. Tot i el 0-3, però, ni els jugadors ni Gerard López van sortir gaire preocupats, conscients, això sí, que cal prendre’n nota: “Cal veure la part positiva i aprendre de què va això. Aquí els errors penalitzen molt i, a més, els àrbitres segur que tampoc ajudaran l’equip jove”, va dir Gerard.

Fati, al Sabadell

Per altra banda, ahir es va confirmar la cessió del migcampista Braima Fati al Sabadell, a segona divisió B. El conjunt arlequinat sembla que s’ha convertit en una bona via de sortida per als jugadors que no comptaven per a Gerard López. I és que Fati compartirà vestuari amb els també cedits Trápaga i Alasana. En l’altra direcció, pròximament s’hauria de confirmar l’arribada del central David Costas, procedent del Celta.

LES FRASES

A segona divisió els errors penalitzen molt i els àrbitres segur que tampoc ens ajudaran
Gerard López
entrenador del Barça b
Les sensacions no són tan dolentes. Hem començat bé, però les errades ens han costat gols
Rodrigo Tarín
defensa del Barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)