Barça B

Futbol

Segona divisió A

Un puntal per a la defensa

Reforç. El Barça B obté la cessió del central David Costa, del Celta, amb una opció de compra. El nou jugador blaugrana, de 22 anys, ha jugat a segona A amb el Mallorca i l’Oviedo

El Barça B va obtenir ahir la cessió del central de 22 anys David Costas, propietat del Celta, que l’ha renovat fins al 2020. El préstec de Costas al filial blaugrana és fins al final d’aquesta temporada, moment en què el Barça tindrà una opció de compra. El defensa gallec, que ja es va entrenar ahir a la tarda a les ordres de Gerard López, va assegurar abans de la sessió que el fa molt feliç fixar pel Barça B: “Vinc de jugar dues temporades a segona A. Crec que per la meva experiència puc aportar moltes coses al grup.” Costas, que va arribar a debutar a primera divisió amb el Celta, ha jugat cedit els dos últims cursos a segona A. Va disputar 23 partits amb el Mallorca la temporada 2015/16 i 19, amb tres gols, amb l’Oviedo en la segona volta de la passada. Costas ha estat internacional amb les categories inferiors d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)