Reus

El colofó anhelat

Reus. El club roig-i-negre voldria tancar la plantilla amb un últim reforç per a l’atac, tot i que López Garai assegura que està satisfet amb l’equip. “Tinc els millors; amb ells fins al final”, diu

El Reus arriba al tancament del mercat d’estiu, aquesta mitjanit, content amb la plantilla però buscant un últim reforç per a l’atac que en millori les prestacions. No és fàcil, perquè la figura del davanter centre golejador, que és el que voldria el Reus, és més que buscada. La falta de gol va ser el principal problema de l’equip roig-i-negre la temporada passada, en què malgrat tot va rendir a un gran nivell, i de moment només n’ha marcat un en els dos primers partits de lliga. Aritz López Garai voldria un altre referent ofensiu per fer la competència a Edgar Hernández i Máyor, els dos 9 de la plantilla reusenca. Tot i això, el tècnic del Reus assegura que està content amb el seu equip, tal com va explicar diumenge passat després de l’empat contra el Nàstic en el derbi: “La direcció esportiva està treballant per si hi ha alguna opció que pugui millorar la plantilla. Si ve algú, sensacional; si no ve ningú, fenomenal. Tinc els millors per a mi; amb ells fins al final.”

Fins ara, el Reus ha reforçat sobretot el mig del camp, la línia on hi va haver més baixes a l’estiu. De fet, sense Garai, Ramon Folch, Marcos Tébar i Albístegui, el Reus va haver de reformar del tot el mig del camp. Ha incorporat Tito Ortiz, Gus Ledes, Borja Fernández, Àlex Carbonell i Juan Domínguez, l’última incorporació fins ara del club roig-i-negre. Tots cinc ja han tingut l’oportunitat de debutar. Ledes i Borja van ser titulars a Lugo, i Tito i Borja Fernández es van afegir a Ledes contra el Nàstic, en un mig del camp amb tres jugadors. Juan Domínguez va debutar en la segona part. A més, el Reus ha fitxat el porter Roberto Santamaría, els defenses Pablo Íñiguez i Álex Mendéndez, i l’extrem Juan Cámara, l’última incorporació ofensiva del Reus, que avui intentarà tancar un últim fitxatge.

Promoció per als dos duels de casa

El Reus visitarà diumenge a les sis de la tarda el camp de l’Oviedo i després té dos partits seguits a casa. Són el duel de copa del dimecres 6 de setembre contra l’Sporting, a les vuit del vespre, i el que tancarà la quarta jornada de lliga, el dilluns 11 de setembre a dos quarts de nou del vespre contra el Numància. Per incentivar la presència de públic en els dos partits, i que l’assistència s’acosti als 4.200 seguidors que van veure el Reus-Nàstic, el club roig-i-negre fa una oferta als aficionats. Els que comprin una entrada per al duel contra el Numància, pagant 10 euros en tindran una altra per al partit contra l’Sporting. Els preus d’un partit van dels 20 als 48 euros.

El Nàstic no descarta un lateral

El Nàstic té la plantilla tancada després de les últimes incorporacions –el fitxatge del mig Eddy Silvestre i la renovació del davanter Uche– però no es pot descartar algun últim moviment, ja que el club grana sempre està molt pendent de les possibilitats que ofereix el mercat fins a última hora. Una de les posicions que el club grana no veuria amb mals ulls reforçar és la del lateral dret. Només en té un de pur, Otar Kakabadze, i l’altre futbolista que hi va jugar en la pretemporada, Pol Valentín, del filial, ara està lesionat i encara se’l veu massa jove. El central Suzuki és l’altra alternativa. El Nàstic es va interessar per obtenir la cessió de Jordi Calavera (Eibar), incorporat per l’Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)