L’Espanyol ja carbura i encadena la segona victòria

Salvador. El porter Colchero va evitar el gol visitant en més d’una ocasió en el primer temps

GRANOLLERS 1 ESPANYOL B 2

GRANOLLERS:Víctor Colchero, Aimar, Fran Fuentes, Víctor Díaz, Manu Moreno, Edu Domingo, Ricky, Héctor (Cristian, 71’), Enric Pi (Felipe Sa, 60’), Javi Sánchez i Carrillo (Joel Brey, 85’).ESPANYOL B:Àlex, Víctor, Manel, Salto, Lluís, Manchón (Pol, 74’), Puado, Àlex López, Max Marcet, Bermejo (Joselu, 84’) i Doncel (Pedrosa, 60’).GOLS:0-1 (61’) Bermejo. 0-2 (85’) Puado. 1-2 (93’) Felipe Sa.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:a Edu Domingo; i a Manchón, Salto i Giner.COMENTARI:Considerat un dels grans favorits per lluitar pel títol de lliga, el filial de l’Espanyol va tornar a sumar una altra victòria en un partit en què va ser netament superior al Granollers. Sobretot en la primera meitat, tot i que els gols no van arribar fins després del descans. En els primers 45 minuts, el matx va ser un autèntic vendaval ofensiu del conjunt de David Gallego, que es va afartar de fer mal per la banda dreta, i només l’encert del porter Víctor Colchero va evitar la diana visitant. Després de la represa, el Granollers va sortir amb una altra cara i de fet va dominar en els primers quinze minuts. El local Ricky Alcàntara va tenir una bona ocasió per obrir la llauna, però el gol va arribar a l’altra porteria quan Bermejo va culminar una bona jugada per la banda esquerra (61’). Després del gol, els vallesans van intentar reaccionar, però Puado va sentenciar (85’) i el gol de Felipe Sa en l’afegit ja va ser anecdòtic.