Territorial

El Lloret torna a perdre després que li remuntin el partit

1a catalana. Els selvatans perden a casa (1-2) contra el Can Vidalet i continuen sense sumar

LLORET 1 CAN VIDALET 2

LLORET:Tuscà, Aparicio, Raúl Calvo, Nil Victoria (Chino, 87’), Albert Puntí (Poza, 61’), Riky (Arnau Terradas, 78’), Majó, Bukary, Velis (Gous, 61’), Peque i Adrián Expósito (Marc, 61’).CAN VIDALET:Oliver, Michael, Samu (Cris, 46’), Marc Guiró, Sabaté, Pol, Jiei (Aniol, 73’), Eslava, Sergi, Urrutia (Hamza, 46’) i Raúl (Cabanillas, 79’).GOLS:1-0 (40’) Adrián Expósito. 1-1 (62’) Raúl. 1-2 (70’) Hamza.ÀRBITRE:Aguilar Prat.T.G.:al local Aparicio; i als visitants Sabaté, Samu i Cris.PÚBLIC:uns 150 espectadors al municipal del Molí.COMENTARI:el Lloret, igual que en la primera jornada, va tornar a acabar amb les mans buides després de començar marcant. Ahir va ser el Can Vidalet el que va capgirar el resultat en la segona part. Els d’Edu Urdiales van ser superiors en la primera part i van tenir el control del partit tot i no disposar de gaires ocasions. Abans del descans, però, el Lloret va aprofitar una de les poques que va tenir. Adrián va rematar de cap al travesser, però el rebot li va caure a ell mateix i ja no va perdonar (1-0, 40’). Després de la represa el partit va canviar. Els visitants van fer un pas endavant i van aprofitar que el Lloret es va desdibuixar. Les ocasions van ser totes per al Can Vidalet, que primer amb una bona rematada de Raúl i després amb un golàs des de lluny de Hamza va situar l’1-2 definitiu.