Girona

Una sola visita, i de pretemporada

Amistós. El Sevilla va jugar a Montilivi el juliol del 2012, en un partit que formava part del traspàs d’Hiroshi i que es va convertir en un gest pels damnificats dels incendis de l’Empordà. El triomf va ser per als andalusos (0-1)

El Sevilla no ha jugat cap partit oficial a Girona, però sí que va visitar l’estadi de Montilivi fa cinc anys. Va ser durant la pretemporada 2012/13, el 25 de juliol, en un partit amistós que formava part del traspàs del davanter japonès Ibusuki Hiroshi. El Girona, a més de rebre 150.000 euros de la venda del jugador, també va arrencar el compromís que el club sevillà fos el rival del trofeu Costa Brava, acord que els andalusos van complir. El partit, amb 2.751 espectadors –els abonats havien de pagar entre 10 i 30 euros– a Montilivi, també es va convertir en un homenatge als damnificats dels incendis d’aquell estiu a l’Empordà. El Girona va jugar amb la samarreta de la senyera i amb el lema Tots som Empordà al pit.

Tot i que el Girona de Rubi va oferir una imatge més que digna, especialment en la primera part, el Sevilla es va imposar per la mínima, gràcies a un gol de Baba (47’). Eloi Amagat va jugar el partit sencer, i Pere Pons va entrar en la recta final. També va jugar, l’última mitja hora, el central Bernardo Espinosa, que formava part del primer equip del Sevilla però que va acabar marxant a l’Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)