Territorial

Mantenir el ritme

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep la visita del Saragossa (16 h) amb l’objectiu d’encadenar el tercer triomf

El Girona ha guanyat els dos primers partits de lliga i no té cap intenció d’abaixar el ritme. Els gironins avui reben la visita del Saragossa (a les 16.00 h) i només pensen a guanyar per encadenar la tercera victòria i mantenir-se a les posicions de privilegi –a banda del Girona, només l’Espanyol, el líder; el Manacor i el Nàstic han sumat els sis punts. Amb una victòria contra els aragonesos, els d’Àlex Marsal aconseguirien firmar el seu millor inici de temporada des de la 2007/08, en què també van guanyar els primers tres partits.

A banda del resultat final, que en les primeres jornades de lliga pot prendre una importància relativa, una de les coses que més interessen al conjunt gironí és mantenir la fiabilitat defensiva que ha demostrat en els dos primeres partits de lliga, i és que ni el San Francisco (1-0) ni el Lleida (0-3) li han aconseguit marcar cap gol. A banda dels blanc-i-vermells, només l’Espanyol B ha mantingut la porteria a zero en els cent vuitanta minuts de lliga disputats fins ara.

El Girona també té clar que mantenir el ritme de victòries no és fàcil, i que, a més, avui es trobarà un rival amb molta fam de triomfs, ja que el Saragossa no ha aconseguit començar la lliga com desitjava. El conjunt aragonès encara no coneix la victòria i només ha aconseguit un punt: va perdre a Manacor (3-2) i va empatar a casa contra el Nàstic (1-1). Per rebre el Saragossa, Marsal no podrà comptar amb Torra (Peralada) ni amb Homet (lesionat).

DUES CARES

Els gironins ho han guanyat tot, mentre que els aragonesos només han sumat un punt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)