Girona

L’Ajuntament veu “molt bona sintonia” amb el Girona

Trobada. L’endemà d’anunciar que volen la concessió de Montilivi a llarg termini, els nous amos del club es van reunir amb l’alcaldessa

Els nous propietaris del Girona, Ferran Soriano i Pere Guardiola, van mantenir ahir una trobada de presentació amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Va ser l’endemà que els directors executius del City Football Group i el Girona Football Group, respectivament, detallessin les idees de futur que tenen per al Girona. Entre altres coses, van revelar que han demanat a l’Ajuntament la concessió de l’estadi de Montilivi a molt llarg termini, amb la idea de fer-hi encara més actuacions perquè acabi tenint una capacitat d’entre 20.000 i 30.000 espectadors.

L’Ajuntament assegura que tenen “molt bona sintonia” amb el Girona, tal com va expressar l’alcaldessa en una piulada al Twitter. L’Ajuntament valora de manera molt positiva l’aposta que vol fer el club a la ciutat. Conscient que l’Ajuntament no pot ni pensa assumir les inversions necessàries per convertir Montilivi en un estadi de primer nivell, els responsables del consistori entenen que el club necessita una concessió a llarg termini per fer front a les inversions, i en aquest sentit s’estan fent les negociacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)