2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Vespre de retrobaments

Moha s’enfrontarà avui al Badalona, equip que li va fer de trampolí el curs passat un cop acabada la seva etapa de juvenil

“Sempre estaré agraït al club, que va confiar en mi i em va ajudar a créixer”, diu el mig, que ara juga a l’Hèrcules cedit pel Barça

Moha ha viscut un any de vertigen. Fa just dotze mesos era un mitjapunta prometedor, però desconegut a segona B. Estava fent les seves primeres passes al Badalona, on havia recalat després d’haver acabat la seva etapa de juvenil a la Damm. Ara, el mig martorellenc és un jugador important dels pesos pesants de la categoria, l’Hèrcules. Allà hi ha arribat després d’haver fet la pretemporada al Barça B. Els recursos que va exhibir el curs passat a Montigalà no van passar desapercebuts per part dels observadors del club blaugrana, que van fitxar-lo.

Avui Moha viurà un vespre de retrobaments. Qui visita el José Rico Pérez és precisament el Badalona. “Serà una experiència bonica tornar a veure els companys amb qui vaig compartir una temporada tan bonica com la passada, tot i haver posat fi al mal gust de no haver fet play-off, serà especial”, explica el mig ofensiu de 19 anys, que té molt present tot el que va viure a Badalona: “Estic i sempre estaré molt agraït al club i també a l’entrenador, que va confiar en mi, em va acompanyar en tots els passos i em va ajudar a créixer en el dia a dia. Vaig viure-hi una experiència molt bonica.”

El futbolista d’arrels marroquines viu ara una etapa completament nova en un dels grans escenaris de la segona B: el Rico Pérez. “Aquí tot és diferent, no he canviat de categoria però l’Hèrcules és una institució amb una infraestructura i una massa social de primera que està a segona B; jugar aquí és un autèntic luxe i, per a mi, l’exigència i la pressió que hi ha són un estímul”, relata Moha, al qual el canvi al principi l’atemoria una mica: “Admeto que d’entrada em feia por sortir de la zona de confort, marxar de casa cap a un lloc completament nou, i sol. Però des del club m’ho han posat molt fàcil i estic encantat amb el canvi.” L’Hèrcules va apostar fort per ell –“vaig tenir moltes propostes però ells van mostrar més interès per mi”– i això s’ha vist reflectit sobre la gespa. Ha jugat quatre partits, tres dels quals com a titular.

A Alacant, en tot cas, Moha hi està de passada. Aquest estiu el Barça va fitxar-lo per al seu filial –havia de ser una peça important al C, un equip que al final no es va configurar– i ha estat bona part de la pretemporada a les ordres de Gerard López al Barça B. Unes setmanes que, afirma, també l’han ajudat a créixer com a jugador: “Em sento molt afortunat perquè és una experiència que molts pocs futbolistes poden tenir. N’he après molt, de Gerard, que em va aconsellar molt, i tot i que estic centrat en l’Hèrcules, espero tornar l’any que ve.”

El perfil
Mohamed Ezzarfani (Nador, Marroc, 15/11/1997) es va instal·lar a Martorell quan tenia 13 anys, juntament amb la seva mare i els seus germans. Tots plegats van seguir el camí del seu pare, que ja feia uns quants anys que treballava a Catalunya.
14
Anys
tenia Moha quan va començar a jugar a futbol de manera regular. Abans ho havia fet de tant en tant al carrer.
6
Clubs
l’han tingut a les seves files: el Martorell, el Marianao Poblet, l’Hermes, la Damm, el Badalona i el Barça, que l’ha cedit a l’Hèrcules.
2
Gols
va marcar la temporada passada amb el Badalona, contra l’Alcoià i el Barça B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)