Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Si competim com sabem fer-ho tindrem possibilitats de guanyar”

Pablo Machín va oferir la roda de premsa prèvia al partit contra el Sevilla i va tornar a demostrar una confiança plena en les possibilitats del seu equip. “Serà un partit molt exigent, contra un gran equip que té futbolistes de molt nivell, però si competim com sabem fer-ho tindrem possibilitats de guanyar, aquesta és sempre la nostra idea sigui quin sigui el rival”, va començar explicant l’entrenador del Girona, que va destacar la importància de seguir comptant amb el suport de l’afició per fer de Montilivi un fortí: “Per a qualsevol equip és molt important fer-se fort com a local. La nostra afició ha demostrat que també és de primera divisió i l’animo que continuï venint al camp, perquè són aquest jugador número 12 que tant necessitem.”

Sobre la possibilitat de repetir el mateix onze titular per quarta jornada seguida, Machín va afirmar que podria introduir alguna novetat, també pensant en el fet que el Girona disputarà tres partits de lliga en només una setmana –dimecres vinent els gironins visiten Butarque i dissabte rebran la visita del Barça–. “Si fem canvis no serà assenyalant a ningú de l’últim partit, en tot cas seria perquè pensem que estan en millor disposició o s’adapten millor al rival. Aquesta setmana tenim tres compromisos i ho podem tenir en compte ja que necessitem estar al 100% per poder competir bé, però encara he de donar-li l’última volta a l’onze. El tinc decidit en un 90% o 95%, però fins l’últim moment sempre hi pot haver algun dubte”, va comentar el tècnic de Gómara, que va confirmar les baixes per lesió de Carles Planas i David Timor.

Pel que fa al Sevilla, Machín va definir-lo de la següent manera. “Tenen una plantilla molt àmplia i no els afectaran les rotacions; segur que presentaran el millor equip possible. El Sevilla té molta qualitat, únicament ha encaixat un gol en contra i fent poca cosa et poden marcar, així que haurem de donar el màxim de nosaltres mateixos”, va concloure l’entrenador del Girona.

UN DUEL D’ALTURA

“Serà un partit exigent, contra un gran equip que té futbolistes de molt nivell, però volem guanyar-lo”

EL PAPER DE L’AFICIÓ

“Ha demostrat que també és de primera i l’animo que continuï venint al camp; els necessitem”

CANVIS EN L’ONZE

“Si fem canvis no serà assenyalant a ningú, seria perquè estan millor o s’adapten millor al rival”

EL SEVILLA

“Tenen una plantilla àmplia i no els afectaran les rotacions; sortiran amb el millor equip possible”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)