2a divisió FEF

El municipal vol alegries

Conscienciats. El Llagostera rep el Formentera (11 h) amb l’objectiu de sumar el primer triomf a casa. Els gironins recuperen Guichón, Fuster i Leo

Després de les derrotes contra l’Alcoià (0-1) i l’Ebre (1-2) el Llagostera té avui la tercera oportunitat d’aconseguir la primera victòria del curs a casa en la visita del Formentera (a les 11 h). El conjunt llagosterenc, que la setmana passada va treure un meritori empat del camp del Vila-real B (0-0) i que acumula quatre punts en total, vol fer un pas endavant com a local i tornar a fer del municipal un fortí.

“Afrontem aquest partit com tots els altres a casa, amb l’objectiu sobretot de no perdre i, si es pot guanyar, molt millor. Fa dos partits que busquem aquesta primera victòria davant de la nostra afició, fins ara no ha pogut ser però tenim plena confiança que tal com estem treballant ho tirarem endavant”, explica l’entrenador del Llagostera. Òscar Álvarez, tot i no retreure res al seu equip sí que desgrana alguns dels aspectes que ha de millorar el Llagostera per no caure en errors passats al municipal: “Cada vegada que juguem en aquest camp o en un de similar parlem de petits detalls, ja sigui d’estratègia o de concentració, que et poden costar partits, com el dia de l’Ebre. Si som capaços de controlar això i créixer una mica en l’aspecte ofensiu crec que podem oferir un bon rendiment.” Sobre el rival –el Formentera també té quatre punts–, Álvarez no se’n fia gens ni mica: “Serà molt complicat, els ha passat una mica com a nosaltres, que a casa no els ha anat bé i han sumat punts a fora. Tot i haver pujat de categoria han fet un bon equip, amb futbolistes amb experiència i també exjugadors nostres [Nando Quesada i Samu San José], que segur que ho voldran fer bé.”

Per al partit el Llagostera tindrà les baixes de Colorado i Rodri –s’entrena amb el grup però no està al 100%– però recupera tres jugadors clau com Facundo Guichón, que ja té el visat a punt, i Raúl Fuster i Leo Ramírez, sancionats la passada jornada.

LA PRÈVIA

Fa dos partits que busquem aquesta primera victòria a casa, fins ara no ha pogut ser però tenim plena confiança a tirar-ho endavant
Tot i haver pujat de categoria, el Formentera ha fet un bon equip i segur que serà difícil
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)