Primera divisió

El Girona falla un penal i el Sevilla guanya per la mínima

1a divisió. L’equip gironí no va tenir encert en els metres finals i això el va condemnar a la primera derrota de la lliga a Montilivi

El Girona ha perdut el primer partit de lliga a casa contra el Sevilla (0-1), en un duel marcat per un penal fallat per Granell ja a les acaballes. Els gironins, en línies generals, han ofert una bona imatge però l’encert en els metres finals ha tornat a condemnar els de Pablo Machín a la derrota.

L’inici de partit ha tornat a ser bo pels de Montilivi, i a través dels seus carrilers han aconseguit arribar amb perill a l’àrea defensada per Sergio Rico. Malgrat tenir presència en atac, les ocasions en el primer temps tampoc han sigut massa clares. Pel que fa al Sevilla, amb el pas dels minuts ha pogut refredar la bona engegada local i sense accions clares en cap de les dues porteries s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial.

En la segona part, el Sevilla ha assumit la responsabilitat en el joc i a través de Muriel, Ganso o Sarabia han anat tancant al Girona en la seva àrea. Finalment, en el 68’, el davanter colombià del Sevilla ha pogut batre Gorka fent pujar el 0-1. Amb el gol, i amb el debutant gironí en la lliga Aleix Garcia sobre el camp, els de Machín han fet un pas endavant i han buscat amb insistència l’empat. Kayode i Olunga han afegit més pólvora en atac, i fins i tot Kayode ha aconseguit forçar un penal en el minut 88. La pena màxima, executada per Granell, s’ha estavellat a la fusta de Sergio Rico.

El Girona, amb quatre punts, tornarà a jugar dimecres al camp del Leganés i dissabte que ve rebrà a Montilivi al Barça en el duel català de la jornada.