2a divisió FEF

En cos i ànima en la copa

Copa. L’Olot ja ha canviat el xip i només pensa en la competició que aquest curs li pot donar una de les alegries més grans de la seva història

L’Olot afronta demà un partit que el pot catapultar mediàticament i situar-lo, momentàniament, entre l’elit del futbol estatal. El conjunt de la Garrotxa disputa a la Nueva Condomina de Múrcia el partit corresponent a la tercera eliminatòria de copa, l’última abans dels setzens de final, en què els equips que juguen la Champions League (el Barça, el Real Madrid, l’Atlético i el Sevilla) o l’Europa League (la Real Sociedad, l’Athletic Club i el Vila-real) esperen un rival de segona B o de tercera. Amb el premi tan a prop, els olotins no renuncien a donar la sorpresa i superar un rival a priori més potent: “Afrontem el matx amb molta il·lusió i ganes. Estem esperançats, ja que no cada any es pot jugar la copa, i enguany hi hem passat dues eliminatòries. Si som capaços de classificar-nos, sabem el que pot suposar per a la ciutat i per al club que ens visiti un rival de nivell”, comenta el migcampista de l’Olot Hèctor Simón, que avisa de la qualitat del rival: “El Múrcia és un equip fet per pujar a segona A. No sé si ens dobla en pressupost, però nosaltres jugarem les nostres armes. Som una pinya, hem d’estar junts i estem convençuts que podem fer un bon partit. Anem mentalitzats que podem classificar-nos.”

Jugar contra un primera espasa seria un fet remarcable per a tota la Garrotxa: “Quan comences la copa ho veus lluny, però ara ho tenim a tocar. Volem donar una alegria a tothom”, conclou el mig.

LES REACCIONS

Si som capaços de classificar-nos sabem el que pot suposar per a la ciutat i per al club que ens visiti un rival de nivell. Volem donar una alegria
Som una pinya i hem d’estar junts. El Múrcia és un gran equip, però sabem que podem vèncer
Hèctor Simón
migcampista de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)