Girona

Amb una samarreta especial per al partit

Homenatge. El Girona lluirà l’eslògan #HISTÒR1A amb el nom dels aficionats que són socis del club gironí des que era a segona B

Tal com va fer el mes de juliol amb la preestrena del documental Benvinguts a primera sobre l’ascens a la màxima categoria, el Girona tornarà a tenir un detall amb els socis que han acompanyat el club al llarg dels últims anys. En aquest cas ho farà amb una samarreta especial que l’equip de Pablo Machín vestirà en el partit d’aquest vespre contra el Barça –està previst que sigui exclusivament per aquest dia–. Aprofitant que el Girona encara no ha arribat a cap acord amb un patrocinador principal per la samarreta, el club ha decidit recuperar l’eslògan que va utilitzar quan va aconseguir l’ascens a primera divisió el 4 de juny (#HISTÒR1A) i el lluirà al frontal de la samarreta.

El nom d’uns 300 socis

La paraula història no anirà sola, i és que el Girona ha volgut homenatjar els socis més fidels del club. Per això, en el seu interior hi haurà inscrits els noms dels gairebé 300 socis que ho són des de l’any 2007, quan el primer equip encara jugava a 2a B i que ara podran gaudir a Montilivi del primer Girona-Barça de lliga de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)