La Unió furga en la ferida

3a divisió. El Figueres encarrila ràpid el partit gràcies a una efectivitat en atac letal i una defensa molt sòlida. El triomf, contra un Gavà molt minvat físicament, posa fi a la mala ratxa

Gavà 0 Figueres 4

GAVÀ:Busquets, Salinas, Javi Iglesias (Liébanas, 26’) Nahuel, Diego Lamas, Nico, Rodergas, Álex, Pipo, Sergi Caballero, (Nacho 32’) (Esteban, 75’) i Coke.FIGUERES:Aroca, Ot, Payán, (Joel Vilalta 71’), Sergio Romero, Cunill, FErrn, Maik, Dani Gómez (Pime, 64’), Ritxi, Ferrón (Pep, 77’) i Carles Puig.GOLS:0-1 (8’) Ritxi. 0-2 (22’) Puig. 0-3 (26’) Ferrón. 0-4 (73’) Ritxi.ÀRBITRE:Albelda Barcena..T.G.:A Nico, Pipo i Coke del GavàPÚBLIC:uns 300 espectadors.

El Figueres va trencar a Gavà la mala ratxa de dues derrotes consecutives en un duel que els de Chicho van encarrilar per la via ràpida. La Unió, letal en atac i sòlida en defensa, també va saber aprofitar el moment complicat que viu el rival. Aquesta jornada, els gavanencs tenien una llarga llista de lesionats, diversos futbolistes tocats en l’onze inicial –dos dels tres canvis locals es van haver de fer en el primer temps–, i fins i tot van acabar amb 10 perquè Pipo no va poder acabar el partit.

Tot i això, la primera ocasió clara del duel va ser dels blaugrana, però Aroca va aturar el perill. La Unió, per la seva banda, no va perdonar i Ritxi, avançant-se molt bé a la defensa, va aconseguir batre Busquets fent pujar el 0-1 als vuit minuts. A partir d’aquest moment, el Figueres va aconseguir la possessió de la pilota i en la segona arribada Carles Puig va resoldre enviant al fons de la xarxa un embolic a l’interior de l’àrea. Amb el partit totalment descontrolat, van ser els de l’Alt Empordà els que en van saber treure més profit i abans de la mitja hora de joc Ferrón establia el 0-3, un gol que sentenciava el duel.

En l’arrencada del segon temps, el Gavà va intentar tornar a entrar en el partit però amb la bona actitud al terreny de joc no n’hi va haver prou per fer mal a un Figueres amb la confiança ben alta i amb les idees ben clares. El físic també va passar factura als locals, que es van quedar sense forces a mesura que passaven els minuts, i al límit de l’últim quart d’hora de joc Ritxi Mercader marcava el segon gol del seu compte particular i el quart del seu equip amb un llençament de rosca.

La victòria i golejada del Figueres a Gavà és una bona injecció de confiança per posar fi a una ratxa de dues derrotes seguides i per tornar a escalar posicions en la classificació.

ELS PROTAGONISTES

El partit se’ns ha posat molt de cara i això ens ha donat molta confiança per poder fer el nostre joc. Hem retrobat les bones sensacions
El Gavà havia guanyat al Prat i l’Hospitalet. La victòria té molt mèrit i l’equip s’ho mereixia