Girona

futbol

girona

Una altra setmana de bojos a la vista per al Girona

El Dépor, la copa i el Madrid. Els de Machín rebran el Madrid el dia de Sant Narcís perquè el partit del dilluns a Riazor (a les 9) obliga a jugar dijous el duel de copa i diumenge el de lliga

Encara queda relativament lluny, però el Girona ja té a l’horitzó una setmana que sembla que serà esquizofrènica i que començarà el dilluns 23 d’octubre a Riazor –la lliga va anunciar ahir que el Deportivo-Girona tancarà la novena jornada de lliga– i s’acabarà el 29, dia de Sant Narcís, a Montilivi amb la visita del Real Madrid. El problema que complica la setmana d’allò més és que entremig els de Pablo Machín iniciaran la seva participació en la competició de copa.

Si no hi ha canvis i el Girona juga el dilluns 23 a la Corunya, és segur que haurà d’afrontar tres partits en només set dies. Són faves comptades: el dijous 26 hi haurà partit de copa (és difícil que sigui dimecres, ja que no haurien passat ni 48 hores) i el diumenge, de lliga, tot i que al Madrid li interessaria jugar dissabte perquè dimecres té partit de Champions a Londres contra el Tottenham. Difícilment, però, si el Girona juga dijous el faran tornar a jugar dos dies després.

Hi haurà canvi de data?

Tot plegat obre la possibilitat que hi hagi alguna variació en els horaris que ahir va fer públics la lliga. De fet, hi ha un asterisc en què indica que hi pot haver variacions en funció del resultat del sorteig de copa de dijous. Per al Girona, el pitjor escenari seria que després del partit de dilluns a Riazor hagués de jugar dijous a Las Palmas o a Tenerife, i viatjar divendres per preparar el partit de diumenge contra el Real Madrid, que segur que en els pròxims dies alçarà la veu per jugar dissabte a Girona. Això fa pensar que un dels partits més clarament subjectes a variacions serà el Deportivo-Girona. Avançar-lo implicaria que els de Machín poguessin jugar l’eliminatòria de copa el dimarts o el dimecres i rebre el Madrid el dissabte.

Els rivals de la copa

Si el Girona s’emparella amb qualsevol dels cinc equips de segona A que continuen endavant (Tenerife, Numància, Cadis, Valladolid i Saragossa), el partit l’haurà d’afrontar tant sí com no a camp contrari. Si toca un equip de primera divisió –tots els rivals són possibles menys els que juguen competició europea: Barça, Madrid, Atlético, Athletic, Real Sociedad, Sevilla i Vila-real–, el sorteig determinarà si juga a Montilivi (un mal menor) o a camp contrari.

Com un Dragon Khan

El canvi en la planificació a partir d’un calendari de dates del tot irregular és una de les grans novetats a les quals s’ha hagut d’adaptar el Girona en comparació als nou cursos anteriors a segona A. El conjunt gironí va jugar dos partits a casa en vuit dies en la seva estrena a l’elit (jornades 1 i 2) abans d’un primer parèntesi de catorze dies sense competir. Ara, després d’aquesta setmana de tres partits (jornades 4, 5 i 6), arribarà un altre parèntesi que per al Girona serà de quinze dies. Curiosament, les dues setmanes de tres compromisos hauran acabat amb dos partidassos a Montilivi, contra el Barça i el Real Madrid.

PROVISIONAL?

Aquest ‘planning’ només s’alteraria a partir del canvi del partit a la Corunya del 23-O

LA COPA

Dijous se sorteja i al Girona li pot tocar un rival de 2a A o un de 1a que no jugui a Europa

EL PERILL

El pitjor escenari seria haver d’afrontar la copa a fora i un llarg desplaçament

El Girona viatja a Vigo el mateix dia del partit

El Girona tornarà aquest matí a l’activitat en una setmana curta en la qual només hi ha programats tres entrenaments (avui i demà a Riudarenes i dijous a Montilivi) ja que el partit a Balaídos és divendres a les nou del vespre. De fet, l’expedició (Machín donarà dijous la relació de convocats) té previst viatjar a Vigo en xàrter el mateix dia de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)