Nàstic

futbol

nàstic

Contents amb el canvi

Nàstic. La plantilla no amaga la satisfacció per la feina de Rodri, avalada pels primers resultats. La directiva també la valora positivament i de moment continuarà a la banqueta grana

Alguna cosa ha canviat al Nàstic des de l’arribada a la banqueta d’Antonio Rodríguez, Rodri, que va substituir el destituït Lluís Carreras. En els dos partits amb el barceloní a la banqueta, el Nàstic va aconseguir la primera victòria de la temporada, contra l’Albacete (3-1), i va empatar diumenge al terreny de joc del Saragossa, oferint una bona imatge (1-1). A La Romareda, els grana van mostrar personalitat en la primera meitat, amb els dos equips amb onze futbolistes, malgrat el gol encaixat, i persistència en la segona, amb el rival amb un futbolista menys, fins a trobar el premi de l’empat.

Els jugadors, a més, no dubten a afirmar que estan satisfets amb el canvi. “Estem entusiasmats amb ell [Rodri] i el cos tècnic, per la feina que estan fent i per la il·lusió que tenen i que ens transmeten. Es nota un canvi en el grup, i ara hem de continuar creixent”, va afirmar Sergio Tejera després del partit contra el Saragossa. Pocs dies abans, Omar Perdomo havia assegurat que amb Rodri tenen el punt de preparació que els feia falta i que els ha anat bé la intensificació dels entrenaments amb l’arribada del nou tècnic.

Ahir, el central Carlos Blanco, titular en els dos partits amb el nou entrenador, també va valorar positivament el moment actual de l’equip grana. “Rodri té les idees clares i assimilem el que vol. Segur que l’equip anirà millorant i anant cap amunt”, va dir el defensa barceloní, segons el qual ja es va poder veure un equip més fet i amb més treball acumulat a La Romareda que en el partit contra l’Albacete, tot i el resultat.

No només la plantilla està contenta amb Rodri. També la direcció esportiva i el consell d’administració s’han mostrat satisfets amb la feina del nou entrenador i, tot i que quan es va incorporar al Nàstic provinent del filial el club va parlar de tècnic interí, de moment continuarà i no es pot descartar que, si l’equip grana continua funcionant, acabi la temporada.

LES FRASES

Estem entusiasmats amb ell i el cos tècnic per la feina que estan fent i la il·lusió. Es nota un canvi
Sergio Tejera
migcampista del nàstic
Rodri té les idees clares i assimilem el que vol. Segur que l’equip millorarà més i anirà cap amunt
Carlos Blanco
defensa del nàstic

Quatre baixes contra el Barça B

El Nàstic rebrà diumenge al vespre (a dos quarts de 9) el Barça B al Nou Estadi, partit per al qual Rodri manté, en principi, les quatre baixes de la setmana passada. Dongou està en la fase de readaptació després de superar l’operació en un genoll que es va fer al final del curs passat i s’espera que en un parell de setmanes pugui jugar, mentre que Perone i Djetei es continuen recuperant de les seves dolences. Pel que fa a Stéphane Emana, està en la recta final de la recuperació de la seva lesió i, de fet, aquests dies ja s’entrena amb el grup, tot i que encara no estarà a punt per diumenge. El Nàstic es va entrenar ahir en doble sessió i avui ho farà només a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)