Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Jean Luc, sense participació

Nàstic. L’extrem ivorià, un dels jugadors més desequilibrants en les quatre temporades anteriors com a grana, encara no ha debutat

Jean Luc Assoubre és, juntament amb Xavi Molina, el futbolista del Nàstic que ha encadenat més temporades defensant la samarreta grana, i un dels jugadors amb més qualitat i capacitat de desequilibri, però aquest curs encara no ha debutat. Tot i que els problemes físics mai no l’han abandonat del tot, l’extrem camerunès va disputar en les primeres quatre campanyes amb l’equip tarragoní 99 partits, entre lliga, fase d’ascens i copa. En la cinquena, de moment, encara no ha jugat ni un minut, tot i que ja fa algunes setmanes que no té les molèsties que li van impedir estar disponible en els primers partits de lliga. De Jean Luc, de 25 anys, s’espera que deixi enrere la irregularitat que l’ha perseguit i es consolidi com la realitat que ha deixat entreveure. “No el descobrirem ara. És un molt bon revulsiu, pot revolucionar partits i té màgia en l’un contra un. És un més per jugar”, va afirmar ahir el tècnic del Nàstic, Antonio Rodríguez, que serà difícil que l’utilitzi demà contra el Barça B al Nou Estadi. En la posició d’extrem, Omar Perdomo, Tete Morente, Álvaro Bustos i Juan Delgado, quan no ha jugat en punta, han tingut l’oportunitat abans que el futbolista ivorià.

Encara és aviat per a Dongou

Jean Marie Dongou, un dels últims fitxatges del Nàstic per a aquesta temporada, serà un altre competidor per a Jean Luc Assoubre quan agafi el nivell de forma òptim per jugar. Ja es dona per superada la lesió al genoll amb què va arribar al Nàstic després de ser operat al final de la temporada passada, però encara li falta “suar i treballar molt” per posar-se al nivell dels companys, segons assegura Rodri. Així, Dongou veurà demà al vespre des de la graderia el partit entre el Nàstic i el seu exequip, el Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)