2a divisió FEF

Un empat més

Una rutina. El Sabadell encadena el quart partit amb taules al camp de la Peña Deportiva, que va igualar el 0-1 de Felipe

PEÑA DEP. 1 SABADELL 1

PEÑA DEPORTIVA:Dennis, Marcos (Jandrín, 63’), Javi Gallardo, Alberto, Pau Pomar, De Val, Polanco, Carlos Selfa (Rueda, 63’), Górriz, Pep Bernal (Fran Núñez, 79’) i Guille Andrés.SABADELL:Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Pedro Capó, Aleix Coch, Migue, Ángel (Trápaga, 89’), Pol Moreno, Felipe Sanchón (Arthuro, 72’), Guillemenot i Migue García (Adri Díaz, 67’).GOLS:0-1 (50’) Felipe Sanchón, de penal. 1-1 (75’) Guille Andrés.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:Als locals Guille Andrés, Pau Pomar, Rueda i Javi Gallardo; i als visitants Óscar Rubio i Arthuro.T.V.:Al visitant Guillemenot (53’), doble amonestació.

Empata que empataràs. El Sabadell s’ha abonat a la x en aquest inici de lliga i ahir va encadenar el quart empat de la temporada. Els de Toni Seligrat van avançar-se en el marcador poc després de la represa però l’alegria es va diluir.

En el primer temps gairebé no hi va haver ocasions i la pilota va circular més per l’aire que no pas per la gespa. En la segona part, la història va canviar i el Sabadell va avançar-se gràcies a un penal sobre Guillemenot que Felipe Sanchón va transformar en el 0-1. Poc després, però, Guillemenot va ser expulsat i la Peña Deportiva va aprofitar la superioritat per empatar el partit: ho va fer Guille Andrés amb una bona rematada.