Territorial

Buka marca la diferència

1a catalana. El Lloret supera el Banyoles (0-1) en un partit molt igualat que es va decidir amb un gol del selvatà en la represa

banyoles 0 lloret 1

BANYOLES:Pau Valeros, Gallardo, Moreno, Jordi Sala (Ian Vila, 77’), Bena (Massó, 87’), Gispert, Viadé (Kuhn, 65’), Barceló, Adrià Casanova, Marc Feixas (Jam, 60’) i Pol Bastidas.LLORET:Tuscà, Puntí, Poderoso, Majó (Terradas, 89’), Raúl Calvo, Peque, Nil Victoria, Josep Velis (Chino, 76’), Buka (Juanpi, 89’), Aparicio (Poza, 82’) i Romero (Sánchez, 89’).GOLS:0-1 (49’) Buka.ÀRBITRE:Cortés Portell.T.G.:als visitants Poderoso, Puntí i Peque.T.V.:al local Massó (89’) per doble amonestació.COMENTARI:El Lloret s’ha refet de la millor manera possible de les dues derrotes inicials i ahir va superar el Banyoles a domicili. Els banyolins, en canvi, encadenen dues derrotes i ahir van perdre els primers punts a casa tot i fer mèrits per obtenir alguna cosa més, ja que el partit va ser igualat durant els noranta minuts. De fet, els banyolins van començar molt millor i van tenir ocasions per avançar-se, però no ho van saber aprofitar i el Lloret es va anar entonant a poc a poc. Els d’Edu Urdiales ja van acabar bé el primer temps, però van arrencar encara millor el segon amb un gol de Buka després d’una passada de Velis. Amb el marcador a favor els selvatans van contenir el joc directe del Banyoles i fins i tot van poder sentenciar al contraatac.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)