3a divisió FEF

futbol

Tercera divisió

La Pobla treu un punt de Terrassa

Mal moment. Els egarencs, faltats d’idees en atac, encadenen tres empats consecutius just abans de rebre l’Espanyol B i l’Ascó

TERRASSA 1 POBLA DE MAF. 1

TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Amantini, Guzmán, Fran Piera, Àlex Fernández, Guti, Daisuke, Yaya, Carreón (Nils, 66’) i Carlos Martínez (Vega, 79’).POBLA DE MAFUMET:Campos, Gabri, Dani Hernández, Salva, Jesús, Adrián (Riad, 79’), Pol (Pol Ballesteros, 62’), Eric, Iván Vidal (Riki, 83’), Rayco i Brugui.GOLS:1-0 Carlos Martínez (33’). 1-1 Gabri (43’).ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Al visitant Gabri.PÚBLIC:Uns 750 espectadors.

D’errada en errada, el Terrassa va encadenar el tercer empat consecutiu. Ahir, mancats d’idees, els egarencs van sobreviure contra una Pobla Mafumet que, tot i tenir menys la pilota, va acabar perdonant. Encallats un partit més, els homes de Cristian García van tornar a sortir sense idees en zona ofensiva, un defecte a què en van sumar un altre de pitjor: segueixen encaixant gols absurds fàcilment defensables. Tot i això, la pitjor errada del partit la va protagonitzar Campos, que, en intentar rebutjar una pilota, la va deixar morta als peus de Carlos Martínez, que va marcar amb una bonica vaselina (33’). Amb el gol, però, el Terrassa va desaparèixer i Gabri va aprofitar una indecisió a l’àrea de la defensa per empatar abans del descans. Després de la represa, el filial gran ho va buscar més, però va quedar-se a les portes del gol en totes les oportunitats que va tenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.