Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

El Nàstic que volen els jugadors

Comunió. Rodri admet que la identitat del seu equip és determinada per la voluntat dels futbolistes. “El futbol són relacions humanes. Conèixer la persona és importantíssim”, diu

Després de la sacsejada amb la destitució de Lluís Carreras, el vestidor del Nàstic ha trobat un amic en Rodri. El tècnic ha basat la seva primera experiència com a tècnic en cap d’un equip professional a escoltar les voluntats dels futbolistes, tal com ha admès ell mateix.

“El Nàstic que estem veient és el Nàstic que estan decidint els jugadors”, va explicar el tècnic després de l’última victòria contra el Granada (2-0). “Jo els pregunto i a partir d’aquí els dono solucions tàctiques. Us veieu bé físicament per anar a pressionar? Nosaltres us direm la manera. Voleu tenir la pilota? Nosaltres us ajudarem perquè l’equip tingui una iniciació”, va reconèixer. Tot plegat, a partir de la bona imatge que va donar el conjunt grana en el darrer partit, en què li va funcionar a meravella la pressió a camp rival. “El futbol són relacions humanes. És importantíssim conèixer la persona, poder parlar amb el jugador perquè doni el màxim.” Rodri, en les primeres setmanes, ha carregat de feina tàctica l’equip. “A partir d’ara la càrrega tàctica serà menor i el jugador podrà alliberar-se i gaudirà més”, va reconèixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)