2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Tendències a refermar

2a divisió B. El Sabadell i l’Olot tenen duels clau per tal de consolidar una dinàmica positiva i continuar escalant posicions

La bona dinàmica que s’albira al Sabadell i a l’Olot té avui una bona pedra de toc per confirmar-se, si s’escau. Tots dos equips tenen duels a domicili contra equips accessibles, almenys això diu la taula classificatòria.

Els arlequinats (vuitens, 11 punts) visiten l’Atlético Saguntino (16è, 8 punts) en un xoc frontissa, ja que un triomf posaria distància amb la zona de descens, mentre que una victòria els ajudaria a amenaçar els quatre primers. “En aquell camp, tal com bota la pilota, hi ha segones, terceres i quartes jugades. Hi ha molt joc aeri, joc directe, pilota aturada, serveis de banda llargs, faltes de mig camp penjades a l’àrea...”, diu l’entrenador Toni Seligrat que no ho tindrà gens fàcil perquè ha hagut de deixar descansant Felipe Sanchón, alma mater de l’equip, per culpa d’uns problemes musculars.

L’Olot (14è, 8 punts) va aconseguir la primera victòria del curs la setmana passada i ara necessita continuar tranquil al Clariano d’Ontinyent (13è, 8 punts). “Tenim la tranquil·litat de saber interpretar contra quin rival juguem i en quin moment ho fem, aquest és el camí que hem de seguir”, remarca l’entrenador Martín Posse.

Urgències

El Llagostera (19è, 5 punts) rep avui la visita de l’Elx (2n, 18 punts) en un duel molt desequilibrat. “Ve un dels millors equips de segona B, però això ha de ser un al·licient per a nosaltres. Volem la primera victòria a casa com sigui, i tenir al davant l’Elx ha de ser un punt més a nivell de motivació”, explica el tècnic local Òscar Álvarez, que veu que el factor camp els pot afavorir: “A Llagostera es trobaran tot el contrari.”

SABADELL
Alineació:
Roberto; Rubio, Coch, Migue, Gómez; Moreno, Adri, Ángel; Gai, Jeremy i Mario.
Baixes:
Felipe, Migue García, Marc, Arthuro i Pastells (lesió).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos, Chica, Viale, Esteban, Fuster; Chele, Carbó, Leo, Maynau; Gabarre i Moha.
Baixes:
Ayala i Colorado.
OLOT
Alineació:
Ginard; Barnils, Micaló, Mas; Blázquez, Alfredo, Masó, Simón, Bigas; Pedro i Mas.
Baixes:
Jose, Yeray i Moha.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)