Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Bàsic per progressar

Nàstic. Després de guanyar els dos últims partits al Nou Estadi, l’equip grana busca, al camp d’un Còrdova en situació delicada, continuar creixent amb la primera victòria com a visitant

El Nàstic ja ha mostrat clars símptomes de millora amb les dues victòries que ha aconseguit en els dos últims partits al Nou Estadi, contra l’Albacete (3-1) i el Granada (2-0), però per consolidar la reacció, per continuar creixent i convertir-se en un equip fiable, necessita començar a guanyar a camp contrari, on fins ara ha empatat dos partits i n’ha perdut dos. Al camp del Saragossa, fa tres setmanes, els grana van fer un partit força complet, però no van aconseguir els tres punts perquè els va faltar encert (1-1). En el següent partit a camp contrari, però, l’equip de Rodri va mostrar una versió basant empitjorada i va ser clarament superat pel Tenerife (2-0). Avui, el Nàstic visita el camp del Còrdova, on espera tornar a oferir un bon nivell per aconseguir la primera victòria a casa, amb la càrrega moral del triomf de dimecres contra el Granada.

El Còrdova es troba en una situació delicada. Ha perdut sis dels nou partits jugats –ha guanyats els altres tres– i només té un punt més que el Nàstic. Tenint en compte que té potencial per lluitar per objectius ambiciosos, els nervis ja fa dies que són presents al Nuevo Arcángel i la feina del tècnic, l’exjugador del Nàstic Luis Carrión, es comença a posar en dubte. Entre lliga i copa, el Còrdova ha perdut quatre dels últims cinc partits, i només la clara victòria de l’últim partit a casa, contra l’Alcorcón, li ha permès respirar. El tècnic del Nàstic, Antonio Rodríguez, Rodri, assegura que el seu equip no pot sortir amb la falta d’intensitat de Tenerife contra un rival obligat a guanyar.

No es preveu que Rodri toqui gaire un onze inicial que li funciona, malgrat que l’acumulació de partits, amb la recent jornada intersetmanal, fa recomanable alguna rotació. En qualsevol cas, qui sembla que té un lloc garantit a l’onze és Uche, autor de dos gols contra el Granada. “Té molt números per jugar des de l’inici. És molt difícil deixar fora de l’equip un futbolista que acaba de fer dos gols i un molt bon partit.” La tornada de Kakabadze a l’equip titular i la reubicació d’Abraham –lateral dret contra el Granada– a la banda esquerra davant de Javi Jiménez, podrien ser les úniques variacions.

És un equip rocós, difícil de generar-li perill. Però si fem les coses bé, el triomf estarà a prop
Luis Carrión
entrenador del còrdova
Hem d’estar a un bon nivell per guanyar. A Tenerife no el vam tenir, i per això vam perdre
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
Sabem que no podem fer un partit sense ser intensos i aguerrits, ja que ells voldran guanyar com sigui. Hem d’estar bé amb la pilota

Quinze visites al Còrdova en lliga i cap victòria

El camp del Còrdova no li va gens bé al Nàstic, ja que l’ha visitat quinze vegades en la lliga, entre segona A i segona B, i no hi ha guanyat mai. De fet, els últims quatre partits dels tarragonins al Nuevo Arcángel han acabat amb derrota. La temporada passada, el Nàstic va visitar el Còrdova en la setena jornada i hi va perdre 2-0, el mateix resultat que en l’onzena jornada de la temporada anterior. La campanya 2011/12 hi va perdre de manera clara, 4-2, i la 2010/11, 1-0. En total, de les quinze visites al Còrdova, el Nàstic n’ha perdut deu i n’ha empatat cinc. De totes maneres, hi ha una victòria del Nàstic al camp de l’equip andalús en partit oficial. Va ser en la copa, la temporada 2005/06, amb un clar 0-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)