2a divisió FEF

L’empenta necessària

Una bona oportunitat. El Cornellà, el Lleida i el Badalona se les hauran amb aspirants a la promoció d’ascens mentre s’intenten colar entre els millors en la taula classificatòria

No hi ha descans per als equips que somien a arribar a la promoció d’ascens. El Cornellà, el Lleida i el Badalona tenen reptes a l’altura de les seves aspiracions, ja que s’enfronten amb tres rivals que, amb més o menys encert en aquest inici de competició, busquen el mateix objectiu.

El duel més directe a la part alta de la classificació és el que disputaran el Cornellà i el València Mestalla, dos equips amb realitats econòmiques i estructurals molt diferents, però pràcticament iguals en la classificació. “És un partidàs a segona B. Tenim l’honor i el privilegi, perquè ens l’hem guanyat, de competir de tu a tu contra ells”, admet, orgullós, l’entrenador dels verds, Jordi Roger, que tem la varietat de registres del seu rival: “Saben adaptar-se a quan juguen fora.” Aks, per part del Cornellà, està lesionat, mentre que el filial no podrà disposar de Javi Jiménez, Ferris ni Morgado.

Tant el València com el Cornellà aspiren a la plaça regida pel Lleida –el quart lloc–, que té un dels desplaçaments més complicats del curs. El Collao d’Alcoi no ha estat aquest curs precisament el paradigma d’un feu inexpugnable, però els blaus no se’n refien. “Anem a guanyar, però amb prudència, perquè l’Alcoià és un equip que porta una clara línia ascendent des del canvi d’entrenador i que està recuperant el nivell dels seus jugadors més importants”, afirma Gerard Albadalejo, que té les baixes de X.

El Badalona es vol aferrar al màxim a les posicions capdavanteres, i per això necessitaria avui un triomf contra l’Atlètic Balears, que està just per darrere en la classificació. Els escapulats porten una línia ascendent en aquest tram de temporada, però a domicili encara no han aconseguit una victòria. Fer-ho seria el fet diferencial per aspirar, més tard o més d’hora, a estar entre els quatre primers.

BADALONA
Alineació:
Morales; Parera, Vega, Moyano; Albarrán, Aly, Maestre, Kilian; Kevin Lacruz, Serramitja i Querol.
Baixes:
Robusté i Rubén Sánchez (lesió).
LLEIDA
Alineació:
Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Pumar; Moustapha, Valiente; Javi López, Jorge Félix, Manu Molina; i Nierga.
Baixes:
Noel (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Pere Martínez, Maureta, Edgar González, Valentín; Fall, Gómez; Sergio Cortés, Marc Caballé, Fito; i Enric Gallego.
Baixes:
Aks (lesió).
PERALADA
Alineació:
Gianni; Estellés, Bambo, Vallho; Andozuana, Montes Romero, Álamo; Paik, Clotet i Joel.
Baixes:
Kjetil, Suárez, Draman, Coro (lesió) i Soni (sanció).

Examen de nivell per al Peralada

De mica en mica, el Peralada ha anat creixent després d’un mal inici i ja encadena quatre partits sense perdre. Els xampanyers, però, no en tenen prou, i avui intentaran allargar la ratxa contra l’Hèrcules, que, tot i no començar gaire bé, sempre és un dels aspirants a tot. “Estem cada dia millor i ara ens penalitzen els primers partits, però hem de continuar fent el millor que sabem”, valora el tècnic Arnau Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)