Tercera divisió

La Pobla abusa del Gavà en la segona meitat

Una ‘maneta’. Els grana van fer gairebé tants gols com en la resta de campionat

POBLA DE MAF. 5 GAVÀ 0

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentin (Gabri Vidal, 61’), Dani Hernández, Salva, Jesús, Èric (Riad, 63’), Pol Ballesteros, Adri, Ivan Vidal, Rayco i Brugui (Riki, 66’).GAVÀ:Pol Busquets, Xavi Salinas, Esteban, Diego, Liébanas (Carlos Garcia, 46’), Coke, Rodergas, Marcos López (Dani Muela, 51’), Álex, Domi i Sergi Caballero.GOLS:1-0 (36’) Rayco. 2-0 (49’) Adri. 3-0 (54’) Brugui. 4-0 (65’) Brugui. 5-0 (78’) Riki.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:cap.

Tot i l’empat de la setmana passada, el Gavà, en plena reconstrucció, segueix sent un equip molt tendre i la Pobla de Mafumet es va aprofitar de la situació. El filial grana, que només havia marcat sis dianes en tota la lliga, es va deixar anar en atac i va completar la golejada gràcies a una gran segona meitat.

I això, que el primer gol no va arribar fins al minut 36. Fins aleshores, els d’Antonio Escudero havien resistit, però la diana de Rayco va fer molt mal als blaugrana. I és que tot just començar el segon temps, Adri Gimeno va fer el 2-0 que va deixar tocats i enfonsats els visitants. Brugui, assistit per Ivan Vidal primer i Dani Hernández després, es va sumar a la festa amb dues dianes en poc més de deu minuts i Riki va completar la maneta en el 78’.