2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Una remuntada d’orgull

2a divisió B. El Llagostera fa el millor partit del curs, capgira el resultat contra l’Elx i trenca una ratxa de sis partits sense guanyar. Els gironins van sumar el primer triomf a casa i s’acosten a la salvació

LLAGOSTERA 2 ELX 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Lucas Viale, Esteban, Maynau, Carbó, Leo, Guichón (pol Gómez, 93’), Pablo (Gavilán, 73’), Moha (Chica, 90’) i Gabarre.ELX:José Juan, Calero, Golobart (Javi Flores, 85’), Albácar, Primi, Adrián, Provencio, Pla (Samba, 67’), Benito (Benja, 67’), Sory i Nino.GOLS:0-1 (1’) Sory Kaba. 1-1 (47’) Moha. 2-1 (81’) Gabarre.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:als locals Leo, Esteban i Moha; i als visitants Provencio i Golobart.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

Per fi. El Llagostera va sumar la primera victòria del curs a casa amb una gran remuntada contra l’Elx (2-1), un dels clars favorits a l’ascens i que es va avançar en la primera jugada del partit. Però el Llagostera va treure l’orgull i va capgirar un resultat advers en la segona part amb dos gols de Moha i Gabarre que van donar els tres punts als locals, que agafen aire. Amb el triomf els llagosterencs posen fi a una ratxa de sis partits sense guanyar i s’acosten a la zona de salvació.

El Llagostera va començar el partit de la pitjor manera possible, encaixant un gol tot just en el primer minut, quan Sory Kaba va fer el que va voler amb la defensa llagosterenca i va definir amb un potent xut des de dins l’àrea. La garrotada inicial no va impedir que el Llagostera reaccionés, primer amb una rematada amb el cap de Gabarre que va sortir fregant el pal i després amb una acció molt semblant de Pablo Sánchez que va atrapar el porter José Juan. El Llagostera, que ahir va tornar a jugar amb només dos laterals purs –els joves Maynau i Chele van deixar a la banqueta Chica i Fuster– va continuar insistint en atac, però gairebé sempre es trobava amb la defensa de l’Elx ben col·locada.

Pel que fa als visitants, estaven còmodes amb el marcador a favor i es limitaven a controlar el tempo del partit, mentre que el Llagostera seguia intentant-ho per alt sense sort. Qui va estar a punt de marcar amb un cop de cap va ser l’Elx, però la rematada a boca de canó de Golobart va topar amb una gran aturada de Marcos, que també va salvar els seus poc després blocant un xut de Provencio. La resposta va ser de Maynau amb una rematada dins l’àrea que va sortir fora per poc. I així es va arribar al descans, amb un 0-1 en el marcador que obligava els gironins a reaccionar.

Ho capgiren

La represa va començar igual que la primera part, però a la inversa, amb el Llagostera marcant a les primeres de canvi amb un cop de cap de Moha, que va aprofitar una centrada de Chele. (47’). L’empat va donar ales al Llagostera i el mateix Moha va tenir a les seves botes el 2-1 en una jugada de contraatac, però la barretina que va provar sobre José Juan no va trobar porteria. Llavors Guichón ho va intentar des del mig del camp, Carbó amb el cap i Leo i Moha amb potents xuts, en un tram de partit en el qual els gironins estaven totalment desenfrenats. El Llagostera tenia l’Elx aculat, però anaven passant els minuts i el gol no arribava. El va tenir molt a prop Gavilán poc després d’entrar al camp, però la seva rematada la va aturar José Juan, mentre que l’exllagosterenc Benja també ho va intentar amb un xut tímid des de la frontal. I quan semblava que el partit acabaria amb empat va aparèixer Gabarre per marcar el segon gol del Llagostera amb un cop de cap que va desfermar l’eufòria local (81’). Guichón va fregar el 3-1 poc després, però ja no hi va haver temps per a més.

COMENCEN DE PEGA

Sory va avançar l’Elx en la primera jugada del partit en una acció imperdonable de la defensa local

MOLT SUPERIORS

Moha va empatar just després de la represa i Gabarre va capgirar el marcador en el tram final

Aquesta victòria és un reforç molt important, però ja hem de pensar en el pròxim partit
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Amb el 0-1 ens hem posat en el pitjor escenari, però l’equip ha demostrat tenir caràcter. Estic molt orgullós, el triomf és merescut

Guichón, directe a l’onze

Després de deixar enrere unes galteres, Facundo Guichón va reaparèixer ahir amb el Llagostera entrant directament a l’onze titular. L’extrem uruguaià, que entre problemes amb el visat i malaltia s’havia perdut sis dels primers vuit partits de lliga, va actuar a la mitjapunta llagosterenca, normalment escorat a la banda, i va mostrar un bon to físic tot i el període d’inactivitat. D’altra banda, Òscar Álvarez va introduir dos canvis en l’onze respecte al de l’última jornada, donant entrada al mateix Guichón i Pablo Sánchez –primera titularitat del curs– en detriment de Chica i Fuster. Pitu Comadevall, lesionat, no va entrar a la llista.