Reus

El Reus perd a casa contra el Rayo Vallecano (0-2)

2a divisió A. L’equip madrileny ha tallat la ratxa de sis partits sense perdre dels reusencs gràcies a Embarba (11’) i Aguirre (57’)

El Reus s’ha vist superat aquest migdia al seu estadi pel Rayo Vallecano, que l’ha derrotat gràcies a dos contracops, un en la primera meitat d’Embarba (11’) i un altre en la segona culminat per Diego Aguirre (57’). L’equip reusenc ha vist tallada la ratxa de sis jornades sense perdre.

Després d’un parell d’aproximacions del Reus, el Rayo Vallecano ha portat de seguida el ritme del partit i ha marcat el 0-1 aprofitant una pèrdua de pilota dels locals, una passada enrere de Gus Ledes interceptada per Embarba. El davanter del Rayo ha conduït la pilota, ha fet un eslàlom entre els centrals locals i ha etzibat un xut col·locat, lluny de l’abast d’Edgar Badia. Malgrat el major domini dels visitants, que han topat amb el travesser en un xut de falta d’Embarba, el Reus s’ha mantingut amenaçador, i Máyor i Querol, amb dues rematades de molt a prop massa fluixes, han posat a prova el porter Alberto García en la primera meitat.

Per a la segona, Aritz López Garai ha buscat més presència ofensiva amb l’entrada d’Edgar Hernández per Carbia, situant dos puntes. L’altre era Lekic, que abans del descans ha substituït el lesionat Máyor. Malgrat això, el que ha arribat ha estat el segon gol del Rayo, en un contracop culminat per Diego Aguirre. Al Reus li ha continuat faltant contundència en la rematada, com en dos cops de cap de Lekic i Máyor, per aspirar a remuntar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)