2a divisió FEF

futbol

lleida

Un bon punt a El Collao

En bona dinàmica. El Lleida, que es manté en les places de fase d’ascens, va igualar gràcies a Jorge Félix, poc abans del descans, el gol que havia fet Gato per a l’Alcoià en el minut 10

ALCOIÀ 1 LLEIDA 1

ALCOIÀ:Bañuz, Barreda, Navarro, Galas, Mario Fuentes, Ribelles, Álvaro García (José García, 46’), Omgba (Pau Bosch, 84’), David Torres, López Silva (Lado, 71’) i Gato.LLEIDA:Diego, Aitor, Pumar, Andriu (Mousa, 52’), Eneko, Trilles, Javi López (Manu Molina, 52’), Moustapha, Nierga (Radulovic, 74’), Jorge Félix i Valiente.GOLS:1-0 (10’) Gato. 1-1 (44’) Jorge Félix.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:Al local David Torres i als visitants Trilles, Andriu, Valiente, Moustapha i Manu Molina.T.V.:Directa al local López Silva, quan era a la banqueta (89’).

El Lleida continua en la bona línia i, després de dues victòries seguides, ahir, va aconseguir un bon punt en un dels camps complicats de la categoria, El Collao de l’Alcoià. Els locals es van avançar aviat gràcies a Gato, però el Lleida va empatar just abans del descans gràcies a Jorge Félix. L’equip del Segrià es manté quart, en zona de fase d’ascens.

El partit no va començar bé per al Lleida, ja que l’Alcoià va marcar en el minut 10 gràcies a una rematada de cap de Gato. Els locals, intensos com sempre que juguen a casa, eren perillosos i el Lleida havia d’estar molt atent en defensa, com en una acció en què el tall providencial d’Aitor va evitar mals majors. Els visitants, que ahir van vestir la samarreta de la senyera, també donaven senyals de vida en atac, com ara en un llançament de Jorge Félix atrapat pel porter Bañuz. I, en l’últim minut de la primera meitat, el mateix Jorge Félix va rematar de cap una centrada d’Aitor fent el gol de l’empat.

La segona meitat va començar amb una doble ocasió dels locals, salvada pel porter Diego, que, poc després, va aturar en dos temps un xut de López Silva. El Lleida també va tenir ocasions, sobretot un xut al pal des de lluny de Valiente. En els últims minuts, els dos equips es van apropar, més tímidament, a l’àrea rival, com ara el visitant Manu Molina amb un xut creuat.