2a divisió FEF

Derrota amb el cap ben alt

Al final. El Peralada perd al Rico Pérez després d’avançar-se en el marcador i empatar en la represa després que els locals remuntessin. Un gol en el 84’ de Tarí va sentenciar els d’Arnau Sala

hèrcules 3 peralada 2

HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Peña (Tarí, 82’), Santamaria, Adrià Vilanova, Checa, Miñano, Pepelu (Navarrete, 64’), Óscar Díaz, Gaspar (Salinas, 72’) i Carlos.PERALADA:Gianni, Maxi, Bambo, Vallho (Estellés, 86’), Álamo, Boniquet, Paik (Romero, 72’), Andzouana (Javi Sánchez, 46’), Montes, Clotet i Joel Arimany.GOLS:0-1 (35’) Joel Arimany. 1-1 (36’) Adrià Vilanova. 2-1 (44’) Óscar Díaz. 2-2 (70’) Bambo. 3-2 (84’) Tarí.ÀRBITRE:Campoy Candela.T.G.:als locals Adrià Vilanova i Navarrete; i al visitant Boniquet.

El Peralada es va quedar amb la mel als llavis ahir en la seva visita a l’estadi José Rico Pérez, però al final va veure com es trencava la seva ratxa de quatre jornades sense perdre i va fer el viatge de tornada amb les mans buides. Els xampanyers van estar molt a prop d’aconseguir com a mínim un punt, i és que el gol de la victòria de l’Hèrcules va arribar en el 84’ quan l’empat ja semblava definitiu.

En els primers minuts els locals van sortir amb una marxa més i van dominar clarament el partit. Gianni va haver de fer dues grans aturades per evitar els gols d’Óscar Díaz i Carlos quan els xampanyers patien de valent per contenir els atacs dels valencians. A poc a poc, però, el Peralada va anar entrant en el partit. Clotet va ser el primer d’avisar amb un xut creuat que va desviar Falcón i Bambo també ho va intentar amb una rematada de cap massa alta.

Gol i remuntada

Qui finalment va aconseguir avançar el Peralada en el marcador va ser Joel Arimany, ahir titular per la sanció de Soni. El davanter de Quart va rematar de cap al fons de la porteria una gran centrada d’Álamo per situar el 0-1 en el marcador. L’alegria va durar ben poc. En el minut següent Adrià Vilanova, el fill de Tito, va convertir una jugada d’estratègia força afortunada en el gol de l’empat amb una rematada ajusta al pal. I ja en l’últim minut del primer temps Óscar Díaz va capgirar el marcador amb un xut potent lluny de l’abast de Gianni.

El cop que havia rebut el Peralada era dur, però no va fer abaixar els braços als d’Arnau Sala, que van sortir en la segona part disposats a marcar el gol de l’empat. Els xampanyers es van veure beneficiats d’un plantejament força especulador de l’Hèrcules, que no va sortir a buscar el tercer gol i es va dedicar a conservar l’avantatge. El fet és que els minuts es van anar consumint i el gol del Peralada no arribava. A poc a poc, però, el perill semblava cada vegada més real. Arimany, i Clotet i Álamo per la banda esquerra, van generar força perill i van anar inquietant l’equip i l’afició local. Al final, el que es veia venir va arribar. Ja en el minut 70 el central Bambo es va elevar per sobre de tothom per rematar de cap un córner servit per Álamo (autor de les dues assistències del partit) i fer l’empat a dos.

Estocada final

El partit va estar obert en els últims minuts, però al final es va decantar cap al bàndol local. Tarí, que havia entrat feia poc, va rematar de cap una centrada des de la dreta, va superar Gianni i va firmar el 3-2 definitiu. La patacada que va encaixar el Peralada va ser forta, però va buscar l’empat fins al final. L’ocasió més clara va ser d’Estellés, però la seva rematada i l’esperança de puntuar es van quedar als guants de Falcón.

En la primera part l’Hèrcules ens ha collat més, però en la segona hem estat capaços de jugar més al seu camp i això no és fàcil
M’imaginava un partit semblant a aquest perquè som dos equips que permetem el joc
Arnau Sala
entrenador del peralada

Gustavo Siviero, destituït tot i la victòria d’ahir

El president de l’Hèrcules, Juan Carlos Rodríguez, va sortir a la sala de premsa després de la victòria del seu equip contra el Peralada i va deixar tothom bocabadat anunciant la destitució del tècnic Gustavo Siviero. “És un gran entrenador i millor persona, però no hi ha confiança en el rendiment que pot arribar a treure a aquesta plantilla i prenem aquesta decisió perquè creiem que és la millor per a l’entitat ara que encara estem a prop de les posicions de la fase d’ascens”, va explicar Rodríguez, que també va criticar els jugadors: “Aquesta decisió és perquè no puc decidir treure uns quants jugadors de la plantilla perquè si no també ho faria.” El tècnic argentí deixa l’equip valencià en la vuitena posició amb dotze punts i a només quatre de la fase d’ascens.