2a divisió FEF

Trenquen tots els maleficis

Llagostera. Amb el triomf contra l’Elx, els gironins van guanyar per primera vegada a casa i van tallar una ratxa de sis partits sense guanyar. A més, Guichón va reaparèixer després de superar un grapat de problemes

El Llagostera va sumar dissabte passat una victòria vital contra l’Elx (2-1) en el que segurament va ser el millor partit dels gironins aquesta temporada (van remuntar el gol matiner dels blanc-i-verds amb dues dianes de Moha i Gabarre en la segona meitat que van fer justícia a l’entrega i el coratge de l’equip). El triomf no va permetre al Llagostera sortir de la zona de descens (els d’Òscar Álvarez són dissetens, amb vuit punts, a un de la zona de permanència), però sí que va servir per trencar ratxes que ja començaven a ser més que preocupants. Els llagosterencs van sumar el primer triomf del curs a casa després de quatre intents fallits, al mateix temps que van tallar una sèrie de sis partits consecutius sense conèixer la victòria. D’aquesta manera, el Llagostera agafa aire, moral i confiança de cara als pròxims enfrontaments, començant pel de dijous contra el Girona en la copa Catalunya (a les 20 h, al municipal llagosterenc) i continuant pel duel gironí amb l’Olot que tindrà lloc diumenge en terres olotines (17 h).

Guichón ja somriu

Més enllà del resultat, dissabte el Llagostera encara va tenir més alegries, en especial la tornada a escena de Facundo Guichón, cridat a ser l’estrella de l’equip aquesta temporada. L’extrem uruguaià, que s’havia perdut sis partits de lliga entre problemes amb el visat i malaltia –el jugador va passar recentment unes inoportunes galteres–, va reaparèixer entrant directament a l’onze titular i va oferir una bona actuació amb què va apujar el nivell de l’equip gràcies a la seva qualitat i visió de joc. “Després de passar-ho malament, he pogut ajudar el meu equip, que és el que volia, m’ha costat arribar fins al final del partit, però he intentat donar el màxim de mi. M’he trobat bé i gràcies al suport dels companys ha anat tot bé, he intentat donar el que el mister em demanava a la banda i també entrant cap a dins”, explicava després del partit el futbolista, de 26 anys, que es va mostrar esperançat amb el futur del Llagostera: “Tinc confiança en aquest equip. No hem tingut fortuna amb els resultats i crec que podem estar molt més amunt en la classificació del que ho estem ara mateix.”

Pel que fa als futbolistes lesionats, el Llagostera continua pendent de l’evolució d’Oriol Ayala, Álex Colorado i Pitu Comadevall, que arrosseguen problemes físics.

LES REACCIONS

Després de passar-ho malament, he pogut ajudar el meu equip, que és el que volia. He intentat donar el màxim de mi i ha anat bé

UN PAS ENDAVANT

Tinc confiança en aquest equip, crec que podem estar molt més amunt en la classificació
Facundo Guichón
mitjapunta del llagostera

FI AL MALSON

La victòria va acostar els llagosterencs a només un punt de la zona de permanència
6
partits
de lliga s’ha perdut Facundo Guichón entre problemes amb el visat i la malaltia. L’uruguaià s’ha recuperat d’unes galteres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)