2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Eficiència inesperada

2a B. Víctor Martínez va marcar, jugant de davanter, en la seva primera titularitat en la categoria. Només un altre cop havia jugat de punta, sent cadet, i també va veure porta

En vista de les baixes a la davantera, Seligrat va buscar un home alt, que s’imposés en el joc aeri i que guanyés pilotes. I tot i que l’experiment de posar-hi Capó va funcionar contra el Balears, en el darrer partit a Sagunt (1-1) el tècnic es va decidir per Víctor Martínez. El migcampista, que destaca per la seva tècnica, no només va lluitar com ningú entre els centrals rivals, sinó que, a més, va marcar. Era el seu debut com a titular a segona B i la segona vegada que jugava de davanter en la seva vida. En aquell cas, en categoria cadet, també va marcar.

“Ho vam entrenar durant la setmana. El mister em va dir que lluités a dalt, que em quedés a la posició per donar sortida a l’equip i que quan la tingués xutés”, explica Víctor. I va complir amb totes les premisses. Va arreplegar una pilota a la frontal i va etzibar un xut ajustat al pal. “Fins que no va entrar del tot no em vaig creure que havia marcat. Aleshores em vaig girar i vaig veure tota la banqueta dempeus i ho vaig celebrar amb ells”, explica. Una celebració a l’altura del seu primer gol en la categoria de bronze, però massa efusiva per a algú batejat com l’Home de Gel. “És que no mostro gaire els meus sentiments”, explica, rient: “Però un gol a segona B bé que es mereix una bona celebració.”

Víctor Martínez té fitxa del filial, a primera catalana, i tot just ha encetat la segona temporada d’amateur (de juvenil: dues temporades i mitja a la Damm i mig any al Sabadell). La seva posició és la de migcampista, però Seligrat el va provar com a davanter per segona vegada en la seva vida: “La primera, en un partit amb el Calella. Aquell any vaig marcar 27 o 28 gols, tots menys un com a migcampista”, indica el mataroní, protagonista d’una eficiència inesperada. Fins i tot per a ell.

LES REACCIONS

El ‘mister’ em va dir que lluités a dalt, que em quedés a la posició per donar sortida a l’equip i que quan la tingués xutés
Fins que la pilota no va entrar completament no em vaig creure que havia marcat
Víctor Martínez
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)