3a divisió FEF

El protagonista de 3a divisió

David Jiménez, jugador de l'Europa

Acaparant els gols

David Jiménez va tornar a sucar diumenge i ja és el pitxitxi amb 7 dianes

El seu encert ha reportat directament 7 punts a l’Europa

Diumenge passat, a Sant Feliu de Llobregat, va passar una cosa que ja s’havia anat repetint les últimes setmanes a diversos camps de Catalunya. L’extrem David Jiménez va fer un gol decisiu, l’únic del partit, fet que va donar la victòria al seu equip i que permet al futbolista gavanenc situar-se al capdavant de la taula de golejadors. L’atacant ha marcat 7 dianes [de les 14 de l’Europa] en aquest inici de lliga, i ha insuflat vida al conjunt escapulat, ja que han suposat directament 7 punts. “Estic molt content pels gols, però sobretot perquè ajuden al fet que com a col·lectiu estiguem més a prop d’allà on aspiràvem estar a l’inici de la temporada: la part alta”, explica David Jiménez, que ha fet en deu partits les mateixes dianes que havia fet els dos cursos anteriors plegats entre el Badalona i el Gavà.

Tot i que és difícil trobar una explicació exacta a aquesta millora quant a l’efectivitat, el jugador de 25 anys té molt clar que hi ha un factor que està sent clau: la maduresa. “L’experiència va sumant. De mica en mica n’he anat aprenent i això s’està notant a l’hora de prendre decisions, d’estar al lloc adequat en el moment indicat”, diu l’extrem escapulat, que després d’una campanya sencera a segona B, torna a tercera, en què creu que també hi ha un bon nivell: “Enguany hi ha equips que treballen molt bé, són forts físicament i tenen qualitat.”

David Jiménez va fer el pas del Gavà a l’Europa seduït per l’escenari que li ofereix el club gracienc. “Em va atraure la institució i la història que té aquesta entitat, és bonic jugar en un camp on hi ha 300 socis que no són ni del Barça ni del Madrid, són de l’Europa. Això és una cosa que no passa a altres llocs i que em va xocar”, explica l’extrem, que està girant full després d’un any horrible en l’aspecte institucional a Gavà: “Va ser una temporada molt dura, però també em quedo amb el grup que es va fer. Vam fer un esforç sobrehumà i vam aconseguir la permanència.” Ara, amb tot, David Jiménez pensa en clau de futur i mostra sense embuts la seva ambició: “Vull fer play-off, estic convençut que ara anirem progressant, ja que hi havia molta gent nova i ens havia costat una mica arrencar.” En l’aspecte personal té a l’abast superar el seu rècord de 10 gols de la temporada 2014/15 al Sabadell B (10 gols), però no hi pensa: “Mai no em marco fites a llarg termini.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)