Girona

Girona

Primera divisió

Ple absolut a Montilivi contra el Real Madrid

El Girona anuncia que ja no queden entrades per a la visita de l’equip de Zidane el dia de Sant Narcís

El club va obrir la venda dilluns als Fans i ahir a primera hora del matí ja no hi havia ni un seient lliure

Van volar. Literalment. Ahir a les 9.27 h es va vendre l’última entrada disponible del Girona-Real Madrid, en què Montilivi estarà ple a vessar el dia de Sant Narcís. Feia poc més de 24 hores –des de dilluns a les 9 del matí– que se n’havien posat a la venda una mica menys de 3.000. La gran majoria han anat a parar a mans dels 1.800 Fans que no són abonats i que tenien prioritat. Segons fonts del mateix club, el nombre de Fans s’ha enlairat fins més enllà dels 3.500.

En les últimes setmanes, el nombre d’abonats ha crescut fins més enllà dels 9.000 i s’acosta als 9.100. I l’aforament exacte de Montilivi després de les ampliacions és de 13.440 seients. Fent la resta, quedarien unes 4.400 localitats disponibles, de les quals el club es reserva unes 1.400 per als seus compromisos (patrocinadors, intercanvi amb el club rival...), entre les quals hi ha les 300 de la zona visitant que no pot gestionar i que ha de cedir al Real Madrid. La resta d’entrades són les que es van posar a la venda i que van desaparèixer en un tres i no res. La majoria ja van volar el primer dia, en què els Fans amb opció de compra en podien adquirir un màxim de dues per carnet. Ahir va ser el torn dels abonats, però en menys de mitja hora tot el paper es va esgotar. Lògicament, la venda per internet va ser molt més ràpida que la que es va fer a les taquilles de Montilivi, on es van formar cues a primera hora del matí.

Una bona picossada

Malgrat que el partit no és jornada econòmica i que els abonats no han de passar per taquilla, les prop de 3.000 entrades que es van vendre deixaran uns ingressos notables. A un preu de 70 euros (gol), 90 (preferent), 110 (preferent superior) i 120 (tribuna), la recaptació superaria els 250.000 euros si s’agafa una mitjana de 85 euros l’entrada. De ben segur, la recaptació serà superior a la del dia del Barça, ja que les entrades de totes les zones menys de la tribuna eren 10 euros més barates. En el partit contra els blaugrana, a Montilivi s’hi van aplegar 13.315 espectadors.

LA PRIORITAT

Gairebé totes les entrades són a mans dels fans, que tenien dret a dues per carnet

LES ENGRUNES

La compra per als abonats s’obria ahir al matí, però a les 9.27 h ja s’havien exhaurit

LES XIFRES

El club ha superat els 9.000 abonats i la capacitat de l’estadi es de 13.440 seients

EL PASTÍS

Es van posar 3.000 entrades a la venda, i el club en té unes 1.400 per als seus compromisos

Els 306 seients de la zona visitant

El Girona no pot gestionar, ni contra el Real Madrid ni contra cap altre equip, l’accés a la zona visitant de l’estadi, que està situada entre el gol nord i la preferent. Aquesta responsabilitat recau sobre el club rival, que és qui posa a la venda el paquet d’entrades –a Montilivi són 306 seients– als seus aficionats.

Entrades bloquejades fins dilluns

Hi ha encara una possibilitat d’obtenir entrades per al Girona-Madrid dilluns, el dia que s’acaba el termini dels Fans per fer-se abonats (del 1.822 fins al 2.523). El club té bloquejats aquests 701 seients. La majoria ja han fet el pas de fer-se abonats, però si els 200 o 300 que queden no se’n fan, les entrades corresponents a aquests seients es desbloquejaran automàticament i es posaran a la venda per a tothom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)