Girona

Un aperitiu més assequible

La copa. El Girona fixa preus molt més barats dels habituals en la lliga per al partit d’anada de dijous contra el Llevant, tres dies abans de la visita del Real Madrid a Montilivi

Montilivi viurà la setmana que ve una de les cites més atractives. Serà per Sant Narcís, amb la visita del Real Madrid, per a la qual van volar les entrades que hi havia a la venda. L’expectació, òbviament, no té res a veure amb el partit que hi haurà tot just tres dies abans, al mateix escenari. El Girona rebrà dijous el Llevant (20.30 h) en el partit d’anada dels setzens de final de la copa, i el club ha fixat uns preus molt més assequibles ja no només que els del dia del Madrid –entre 70 i 120 euros–, sinó també que els dels altres de lliga disputats fins ara. Els abonats tenen l’accés de franc, perquè la primera eliminatòria s’inclou al carnet, i els aficionats tenen preus a partir de 5 euros.

Doble promoció

Les entrades per al Girona-Llevant costen 10 euros als gols, 20 euros a preferent, 25 euros a la preferent coberta i 30 euros a tribuna. A més, el club activa dues promocions especials, amb entrades a 5 euros. La primera és per als fills dels abonats, que es podran asseure a la mateixa zona on tenen el seient els seus pares. La segona està destinada a tota la comunitat educativa de la Universitat de Girona –els estudiants, els professors i el personal d’administració i servei–, que podrà accedir a la zona de gol nord superior, també per 5 euros.

El partit contra el Llevant arribarà en una setmana carregadíssima per al Girona, que dilluns té programat el partit de la novena jornada de lliga a Riazor, contra el Deportivo, i el diumenge 29 rebrà el Madrid. Com ja va fer ahir a Llagostera, Machín alinearà en la copa els menys habituals en la lliga.

GOLS (*) 10 euros
PREFERENT 20 euros
PREFERENT COBERTA 25 euros
TRIBUNA 30 euros
(*) UdG 5 euros
Tota la comunitat educativa de la Universitat (estudiants, professorat i PAS) tenen l’entrada a 5 euros a la grada nord superior. Han de presentar document acreditatiu.
Fills d’abonats 5 euros
Els pares i mares abonats poden portar els seus fills per 5 euros a la zona on tinguin el seu carnet. Han de presentar document acreditatiu.

Els abonats, de franc la primera

X.M.

Durant la presentació dels preus dels abonaments, el Girona va anunciar a l’estiu que els abonaments inclourien tots els partits de lliga i que, per tant, no hi hauria jornades econòmiques, ni tan sols per a les visites del Barça i el Madrid. En l’abonament, també s’hi va incloure la primera eliminatòria de la copa, ja que com a equip de la màxima categoria ha entrat directament als setzens de final, ja amb eliminatòria a doble partit. Dijous, per tant, tots els abonats hi tenen l’accés de franc. Una altra cosa és si l’equip de Pablo Machín supera el Llevant i accedeix a l’eliminatòria de vuitens de final. A partir d’aquí, el Girona ja no tindria el compromís d’oferir l’entrada lliure als abonats. Els vuitens de final es disputaran el gener del 2018, mes en què la copa accelera, ja que el 7 de febrer hi haurà definits els finalistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)