Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Ens ha servit per veure coses”

A banda del resultat, que no va ser positiu, el tècnic del Girona, Pablo Machín, va voler veure la part positiva al duel que els seus futbolistes van jugar a Llagostera: “El partit ens ha servit per veure diverses coses. La llàstima, com vaig dir en la prèvia, és que les condicions del joc eren molt diferents a les que estem acostumats. Els jugadors que han sortit han competit molt bé i no em puc queixar de l’actitud de cap d’ells. Marxo satisfet”, va comentar a la sala de premsa.

Malgrat no aconseguir marcar, el de Gomara va destacar les ocasions que va generar el Girona i la fortalesa defensiva d’un trio de centrals que s’estrenava al municipal llagosterenc: “No s’ha marcat, però hem generat ocasions clares, com les de Mojica i Kayode en la primera part i el xut de Paik en la segona. S’ha vist un equip que en cap moment ha deixat de plantar cara tot i no ser una situació fàcil per a ells”, va remarcar Machín.

Les proves

Entre les diverses provatures que va fer a Llagostera, Machín va destacar la bona feina de Timor i Planas fent de centrals. D’altra banda, també va reconèixer l’esforç de Marlos Moreno fent de carriler, però va apuntar que no el veu en aquesta posició “en un partit de lliga convencional”.

EL PARTIT

“No s’ha guanyat, però durant el partit hem generat moltes ocasions per marcar gol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)