Girona

Marc Muniesa no puja a l’avió

Marc Muniesa va confirmar divendres que estava recuperat de la lesió i fins i s’entreveia titular a Riazor, però el lloretenc ni tan sols pujarà aquest matí a l’avió que portarà l’expedició del Girona cap a la Corunya. “Muniesa surt d’una lesió i ens hauria agradat que hagués fet alguna sessió més. No se li ha de donar més importància. Estarà a punt segur per a la copa [dijous contra el Llevant] i quan entri, el risc serà zero”, va explicar Pablo Machín, que va apostar altre cop per David Timor, un altre jugador que surt d’una lesió. “També portava moltes setmanes sense competir, però ja va jugar a Llagostera i també està més rodat que Muniesa després de la lesió. I Timor ens dona la doble opció de jugar a l’eix de la defensa i també al mig del camp”, va argumentar el tècnic.

La llista i l’onze

La convocatòria no va diferir gaire de la del darrer partit contra el Vila-real. De fet, només hi ha un canvi i és obligat (la baixa per sanció de Cristhian Stuani). El seu lloc l’ocuparà Marlos Moreno, precisament exfutbolista del Deportivo la temporada passada. A banda de l’altra absència obligada (Pedro Alcalá, que ja està a la recta final de la recuperació), Machín va descartar per raons tècniques tres futbolistes que ja són habituals: el defensa Carles Planas i els migcampistes Eloi Amagat i Boulaya.

Pel que fa a l’onze, tot indica que hi pot haver un mínim de dos canvis. Un podria ser l’entrada d’Aleix Garcia (ja va ser titular a Balaídos) en detriment d’Àlex Granell. L’altre ha de ser obligat per la baixa de Stuani, i qui té més números d’ocupar el lloc com a davanter més avançat és Kayode. En els carrils, Maffeo i Mojica s’entreveuen titulars, sempre, però, amb el permís d’Aday.

CAP RISC

Machín deixa el central a Girona per prevenció i torna a convocar David Timor

L’ONZE

Aleix s’entreveu titular al lloc de Granell i Kayode podria entrar per Stuani

ELS HABITUALS

Eloi, Boulaya i Planas van ser els tres jugadors descartats per raons tècniques

TORNA MARLOS

El colombià, que va entrar pel sancionat Stuani, única novetat en la convocatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)