2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

L’encert guanya la insistència

El Llagostera fa valer una gran efectivitat en atac per endur-se el duel contra l’Olot, que va disposar de moltes més ocasions

Amb el triomf els llagosterencs surten del descens i els olotins acaben la jornada divuitens

olot 1 llagostera 2

OLOT:Ginard, Blázquez, Lluís Micaló, Carles Mas, Bigas, Barnils (Roger Vidal, 86’), Masó, Pedro (Héctor Simón, 71’), Guzmán (Nacho Pérez, 80’), Alfredo i Marc Mas.LLAGOSTERA:Marcos, Chele, Lucas Viale, Esteban, Chica (Fuster, 87’), Marc Carbó, Leo Ramírez, Guichón (Pitu, 93’), Moha, Pablo Sánchez (Pol Gómez, 75’) i Toni Gabarre.GOLS:0-1 (37’) Leo Ramírez, de penal. 1-1 (44’) Marc Mas. 1-2 (85’) Gabarre.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:als locals Roger Vidal i Hèctor Simón; i als visitants Chica, Gabarre i Guichón.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.238 espectadors al municipal d’Olot.

Cara i creu en l’apassionant duel gironí que es va viure ahir entre l’Olot i el Llagostera, dos equips que arribaven a la cita amb moltes urgències en la classificació. Després d’un partit molt disputat en el qual el conjunt olotí va tenir més i millors ocasions, el Llagostera es va acabar enduent els tres punts gràcies a una gran efectivitat en atac i a un gol en el tram final de Toni Gabarre (85’) que va fer emmudir el municipal. Amb la victòria el Llagostera va enllaçar el segon triomf i surt del descens, mentre que l’Olot encadena dues derrotes consecutives i acaba la jornada com a divuitè classificat.

El partit va començar amb una primera aproximació perillosa de l’Olot, concretament amb una mitja volta de Pedro que va sortir alta, mentre que el Llagostera ho intentava des de la llarga distància mitjançant Leo Ramírez. Llavors, al quart d’hora de joc, el local Alfredo va tenir el gol a tocar després d’una jugada de contraatac iniciada per Blázquez, però l’extrem no va saber definir en l’un contra un amb el porter Marcos, que va intervenir providencialment amb els peus. El partit cada vegada era més intens, amb els dos equips movent amb criteri la pilota i també concentrats en defensa. Tot i així, els de Martín Posse disposaven de les millors ocasions, com una de claríssima de Marc Mas, que va enviar al travesser una falta des de la frontal. Pel que fa al Llagostera, amb el pas dels minuts va anar perdent presència al camp i només Lucas Viale –en un xut de rebot– inquietava mínimament la porteria defensada per Ginard. Però quan menys s’hi comptava l’equip dirigit per Òscar Álvarez es va avançar de penal després que l’àrbitre assenyalés una falta dins l’àrea sobre Guichón que va fer enfurismar el municipal. Leo Ramírez no va fallar des dels onze metres (37’) i va marcar el segon gol de penal aquesta temporada.

Després de la diana visitant l’Olot va reaccionar immediatament, primer amb dues rematades d’Ivan Guzmán i Masó que van anar fora i després amb un xut dins l’àrea de Marc Mas que va suposar l’empat a un –la rematada va rebotar en un defensor i va despistar Marcos– (44’). I així es va arribar al descans, amb un empat a un que ho deixava tot obert per a la segona meitat.

Uns sí, els altres no

La represa va començar amb un potent xut de Jordi Masó que va sortir fregant el travesser llagosterenc, una primera arribada que va tenir com a resposta una rematada llunyana de Marc Carbó que també va sortir fora. El partit era d’anada i tornada i poc després Marc Mas va estar a punt d’avançar l’Olot, quan va controlar una pilota morta dins de l’àrea petita però el seu xut el va aturar Marcos. Tot seguit va ser el Llagostera qui va fregar el gol amb una arribada de Pablo Sánchez que també va topar amb el porter, ara amb Ginard com a protagonista. El duel era vibrant i sense treva, però atès l’immobilisme en el marcador els dos entrenadors van decidir moure fitxa des de la banqueta, però ni així aconseguien canviar el resultat. En l’últim quart d’hora de partit l’Olot va posar una marxa més, Roger Barnils va fer intervenir Marcos amb un cop de cap i poc després Alfredo no va saber definir tot sol davant del porter –el conjunt olotí va demanar tímidament penal–. També ho va tornar a intentar Marc Mas, però la seva rematada a la frontal va sortir desviada. I coses del futbol, quan millor estaven els locals el Llagostera va marcar l’1-2, obra de Toni Gabarre, que va aprofitar una bona centrada des de la banda esquerra de Facundo Guichón per definir amb una ajustada rematada de cap (85’). És el tercer gol del davanter aquest curs, tots aprofitant la seva superioritat aèria.

Després de la dura patacada l’Olot va intentar buscar de nou l’empat amb molta insistència –Masó amb un cop de cap, Micaló amb una rematada forçada dins l’àrea i Alfredo amb un xut de lluny–, però els garrotxins no van trobar l’encert en els últims metres i van acabar claudicant davant de la seva afició.

Els locals s’hi van fer de valent, però va ser Gabarre el que va marcar (85’)
Leo va avançar el Llagostera de penal i Marc Mas va empatar a tocar del descans
L’Olot va encadenar la segona derrota i haurà de reaccionar a Alcoi
Amb la victòria el Llagostera enllaça dos triomfs i ja és l’onzè classificat

Maynau, amb galteres

El Llagostera va sortir ahir amb un onze titular en el qual la principal novetat va ser la presència de Javi Chica en el lateral esquerre. En aquest sentit el tècnic, Òscar Álvarez, va decidir recol·locar l’exjugador de l’Espanyol a l’altra banda i deixar a la banqueta l’esquerrà Raúl Fuster, que va sortir en el tram final substituint precisament Chica, lesionat. Qui no va entrar ni en la convocatòria va ser el jove Joan Maynau, que té galteres. Maynau, que en les últimes jornades s’havia consolidat en l’onze titular del Llagostera –jugant al lateral i també d’extrem, depenent del partit–, ja es va perdre el duel de copa Catalunya contra el Girona i haurà de reposar uns dies més per fer net del procés víric. Amb tota probabilitat la malaltia va ser encomanada per Guichón, que va passar les galteres fa poques setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)