3a divisió FEF

Que el triomf a Cambrils no sigui un miratge

3a divisió. El Figueres rep la visita del Castelldefels (a les 20.30 h) després de trencar la mala dinàmica amb un partidàs contra el Reus B

Després de cinc derrotes en sis partits la Unió va fer un pas endavant i va donar un cop d’autoritat diumenge passat al camp del Reus B amb una contundent victòria (0-3) que confia que serveixi per entrar en una dinàmica positiva que torni a acostar l’equip a la zona noble. L’oportunitat és excel·lent, i és que en una setmana de tres partits els de Narcís Chicho Pèlach jugaran els dos primers a casa: avui contra el Castelldefels (20.30 h) i dimecres contra el Santboià. “Vam fer un partit molt complet que ens ha aportat moltes coses positives, però ara hem de mirar endavant. L’equip arriba bé i és conscient que venen partits molt importants”, valora Chicho.

El rival dels figuerencs, el Castelldefels, no ha començat bé el curs, però arriba amb confiança després de superar clarament el Palamós (4-1). “Ha tingut una mala dinàmica, però acaba d’aconseguir bons resultats. És un equip que defensa bé i és alegre al contraatac perquè és molt ràpid en la transició. A més, és un equip que sempre ens ha posat les coses difícils i fa temps que no l’aconseguim guanyar”, analitza Chicho, que a poc a poc ha vist com la infermeria s’ha anat buidant i per al partit d’avui ja només tindrà les baixes de Joan Pons i Joel Vilalta.

LA PRÈVIA

El Castelldefels sempre ens ha posat les coses difícils. Defensa bé i és alegre al contraatac
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)