3a divisió FEF

Més càrrega a la vista

3a divisió. Tots els equips enceten una setmana amb tres partits, la majoria dels quals comencen avui amb duels molt equilibrats tant a la part alta com a la part baixa

En el futbol amateur, les setmanes de tres partits sempre porten un bon munt de maldecaps. Però els nou punts en joc poden fer canviar moltes coses en una setmana. La gestió de les càrregues, la profunditat de les plantilles, la fortuna del calendari juguen un paper brutal en un moment amb molts punts en joc.

El filial de l’Espanyol, per exemple, és conscient que té una oportunitat d’obrir forat al capdavant de la taula. Per començar, els blanc-i-blaus s’enfrontaran amb l’Europa, que tot i la seva irregularitat, mostra millors números com a visitant que al Nou Sardenya. De fet, els escapulats només han perdut un partit lluny del seu estadi i han aconseguit tres victòries. “Fora de casa han tingut el doble de punts que a casa i, a més, tenen molt potencial: sense anar més lluny, la selecció catalana amateur està farcida de jugadors de l’Europa”, adverteix l’entrenador del líder, David Gallego: “És un partit que ens ve de gust jugar perquè el rival proposa, pressiona. En definitiva, pot ser un molt bon partit”, admet el tècnic, que podria recuperar Pol Lozano i Álex López, lesionats la setmana passada.

Per la seva banda, el principal perseguidor dels blanc-i-blaus, l’Ascó, rebrà la visita del Gavà, un equip totalment imprevisible. Els d’Escudero són penúltims, però en l’últim partit van estar a punt de donar un ensurt a l’Espanyol B. “És un rival capaç de tot. Ha guanyat l’Hospitalet, ha remuntat contra l’Espanyol B malgrat que va perdre. I, a més, s’ha reforçat”, diu Santi Castillejo, que recupera Argilaga, però que tindrà les baixes de Blanch i Guiu, mentre que Josep Ramon serà dubte: “És clau avançar-nos primer i no abaixar el pistó, perquè ells s’envalentiran”, insisteix.

‘Tormalets’ encreuats a la part alta

Aquesta setmana pot ser decisiva a la part alta de la classificació perquè cinc dels sis primers classificats tenen una sèrie de tres partits que els enfrontarà entre ells. El líder, després de rebre l’Europa, ha de jugar contra el Prat al Sagnier i l’Hospitalet a casa. L’Ascó, després de rebre el Gavà, jugarà al Sardenya i rebrà al Prat. Els potablava són, sens dubte, els més mal parats, ja que diumenge visiten un rival directe, la Pobla, i després juguen contra els dos primers. L’Hospitalet tampoc no es lliura perquè entre setmana jugarà a la Pobla.

Oportunitat per reduir distàncies

La jornada deixa molts duels entre equips de la part baixa i la part alta, ara mateix molt separada. No només el partit entre l’Ascó i el Gavà pot apropar els dos pols de la classificació o allunyar-los encara més, sinó que d’altres, com el Santboià-Reus B, el Palamós-Vilafranca, el Granollers-Terrassa i el Sant Andreu-Cerdanyola poden significar la reacció dels equips de sota. Els d’Azparren hauran d’anar amb compte perquè s’han deixat molts punts al Narcís Sala i els de Cristian Garcia necessiten deixar els empats per guanyar ja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)