Nàstic

futbol

nàstic

Desactivats a Lugo

Nàstic. L’equip grana es veu superat per un rival solvent, que el sotmet amb insistència atacant fins al gol de Campillo (26’) i, després, amb rigor defensiu perquè el ritme no s’accelerés

lugo 1 nàstic 0

LUGO:Juan Carlos; Leuko, Ignasi Miquel, Bernardo, Luis Ruiz; Fede Vico (Carlos Pita, 85’), Aseez, Fernando Seoane, Campillo; Cristian Herrera (Mario Barco, 80’) i Fydriszewski (Albarracín, 64’).NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze, Xavi Molina, Perone, Javi Jiménez; Tete Morente (Jean Luc, 58’), Gaztañaga (Juan Muñiz, 67’), Zahibo, Maikel Mesa (Brugui, 81’); Juan Delgado i Manu Barreiro.GOLS:1-0 (26’) Campillo.ÀRBITRE:Valdés Aller.T.G.:als locals Ignasi Miquel, Cristian Herrera i Bernardo, i als visitants Gaztañaga i Jean Luc.PÚBLIC:3.450 espectadors.

El Nàstic va encadenar ahir, a l’Anxo Carro, la segona derrota consecutiva perquè es va imposar el pla del Lugo. Els gallecs van ser insistents en atac en la primera fase del partit, fins al gol de Campillo –en una acció plena de rebots i de falta de contundència defensiva, i amb certa polèmica (26’)– i, en la resta del partit, van mostrar ofici per aconseguir que el ritme del joc no s’accelerés i el Nàstic no tingués prou continuïtat per capgirar el resultat. Els tarragonins van disposar de poques ocasions de gol i, per bé que van millorar la imatge respecte a la clara derrota contra l’Alcorcón, tornen a les places de descens a segona B. El Lugo, per la seva banda, va demostrar per què es consolida a la zona més alta de la classificació.

La primera bona acció ofensiva dels locals va demostrar que estaven més connectats al partit. Van trobar espais entre línies i per la dreta, on Leuko va fer una centrada mal rebutjada per Perone. Fydriszewski, però, va rematar desviat (5’). El mateix davanter argentí d’origen polonès va rematar de cap a fora, poc després, una falta penjada a l’àrea dels grana, que no aconseguien tenir la possessió ni impedir que el Lugo portés el ritme del duel, amb la pilota sempre més a prop de l’àrea visitant que de la local. Així, va arribar el gol decisiu. Leuko, amb poca oposició, va tenir temps d’aixecar el cap i fer una centrada que li va sortir massa passada. Al segon pal, Campillo va recollir l’esfèrica, la va tornar a penjar, un altre cop amb massa facilitat, i la rereguarda grana va rebutjar la pilota malament, als peus d’Azeez. El seu xut defectuós va topar amb Cristian Herrera, que va controlar la pilota amb l’ajuda del braç després que li rebotés a la cama i abans de fer un xut desviat per Perone. El rebot va anar a parar a Campillo, que no va perdonar.

El gol va tornar un xic més conservador el Lugo, i el Nàstic es va haver d’estirar. Xavi Molina no va arribar, per poc, a la prolongació per part de Perone d’una falta servida per Delgado (34’). De seguida, però, el Lugo va marcar terreny amb un xut de Fydriszewski aturat per Dimitrievski. Abans del descans, Tete Morente va rebre una bona passada de Delgado, però, en comptes d’assistir Gaztañaga, ben situat per a la rematada, va fer un xut en què el porter Juan Carlos tapava bé l’angle de tir (39’).

La segona meitat va començar amb una bona ocasió de Manu Barreiro, salvada per Ignasi Miquel, però de seguida el ritme es va alentir i el joc, desordenat i sense un dominador clar, no tenia continuïtat. Ja li anava bé al Lugo contra un rival precipitat. Rodri va refrescar i reforçar l’atac amb Jean Luc, Juan Muñiz i Brugui, del filial, i va aconseguir guanyar presència ofensiva, la qual cosa li va permetre ser una mica més perillós, però no prou per superar Juan Carlos. El Lugo va tenir alguna ocasió al contraatac i, amb molt d’ofici, va aconseguir que en els últims minuts amb prou feina hi hagués joc.

EL JOVE DEL FILIAL BRUGUI DEBUTA AMB EL NÀSTIC

El Nàstic, que va perdre per primera vegada al camp del Lugo després de dues victòries en les dues anteriors visites, va tenir ahir un debutant. El davanter del filial Roger Brugué, Brugui, de 20 anys, es va estrenar en partit oficial amb el primer equip quan va sortir en els últims minuts al camp substituint Maikel Mesa. El jove futbolista de Bàscara (Alt Empordà), que afronta la segona temporada a la Pobla de Mafumet després de passar pel Figueres, va ser inclòs dijous en la llista de dinou convocats per al partit d’ahir. Finalment, va ser el central Carlos Blanco el que, descartat, va seguir el partit des de la graderia de l’Anxo Carro.
En la primera part no hem estat bé, però no hem abaixat els braços, hem estat forts mentalment i en la segona meitat hem estat millor
L’equip va cap a on volem. Hem competit i hem estat millor que contra l’Alcorcón
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El nostre objectiu és ser regulars. A la classificació li farem una fotografia, i seguirem treballant
Francisco Rodríguez
entrenador del lugo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)