3a divisió FEF

El Prat atura la Pobla

3a divisió. Un gol en els primers minuts i un altre en el temps afegit tornen els potablava a la zona de ‘play-off’ i tallen la ratxa dels locals

P. MAFUMET 0 PRAT 2

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Jesús López, Roger Figueras (Adri Gimeno, 77’), De Nova, Salva, Prats (Ballesteros, 86’), Eric, Brugui, Rayco i Iván Vidal (Ricky, 50’).PRAT:Sergio, Diego, Putxi, Oriol Ricarte, Fede Bessone, Javi Lara, Pau Senent, Padilla (Ñito, 80’), Pau Darbra (Larrosa, 91’), Ignacio (Cano, 77’) i Poves.GOLS:0-1 (14’) Oriol Ricarte. 0-2 (93’) Poves.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:Als locals Jesús López, De Nova, Ricky i Brugui, i als visitants Padilla, Ignacio i Javi Lara.T.V.:Dues grogues al local Rayco (85’).

El Prat va derrotar la Pobla de Mafumet en l’últim partit de la jornada de tercera, l’únic d’ahir, en un duel en què qui guanyava se situava en zona de fase d’ascens. Van ser els del Baix Llobregat, més encertats, els que van aconseguir la victòria, amb la qual van tallar la ratxa dels locals, que feia vuit partits que no perdien, en els quals només havien encaixat un gol. El nou tècnic de la Pobla, Juanma Pavón, que ocupa una banqueta que ha patit els canvis del Nàstic, no es va poder estrenar amb una victòria.

El gol de Ricarte, en un xut desviat per un defensa local, va permetre al Prat controlar el joc, per bé que els locals van tenir alguna ocasió, sobretot un xut d’Iván Vidal al travesser. En la segona meitat, la Pobla hi va posar intensitat, però sense prou profunditat. Abans d’arribar al final, Poves va signar la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)