Nàstic

El Vilafranca presenta un recurs pels quarts de final

Copa Catalunya. El degà penedesenc addueix un error amb el porter del Nàstic

El Vilafranca reclama la classificació per a les semifinals de la copa Catalunya impugnant el xoc contra el Nàstic en què els grana es van classificar en els penals. El degà penedesenc denuncia que Perales, que va ser el gran protagonista en la tanda dels onze metres, no estava inscrit en l’acta del partit, en què sí que apareixia el nom de Stole Dimitrievski, que no va viatjar a Vilafranca. Els tarragonins es defensen dient que només es tracta d’una errada arbitral en l’acta del partit. El jutge resoldrà aquest afer dijous que ve.

Semifinals sortejades

D’altra banda, ahir es va fer el sorteig de les semifinals de la copa Catalunya. El Cornellà espera rival després de la resolució d’aquesta eliminatòria. L’altre encreuament va emparellar el Llagostera, de segona B, amb l’Horta, de tercera divisió. Aquest partit tindrà lloc el dimecres 15 de novembre al Feliu i Codina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)