Girona

A la venda, un tros d’història

Record. El Girona posa a la venda per 30 euros marcs amb la gespa de Montilivi del curs passat, en què l’equip dirigit per Pablo Machín va aconseguir l’ascens a primera divisió

Els aficionats del Girona poden comprar a partir d’avui un bocí d’història del club. L’entitat blanc-i-vermella ha posat a la venda uns marcs amb un tros de la gespa de l’estadi de Montilivi de la temporada passada, en què els jugadors dirigits per Pablo Machín van aconseguir l’històric ascens a la màxima categoria. El marc, amb la gespa, els components de la plantilla, el cos tècnic i diverses dades d’interès del curs inoblidable per a l’entitat, té una edició limitada i numerada fins a 1.000 unitats, i ja es pot comprar a la botiga oficial que el club té a l’estadi o en línia per un preu de 30 euros.

El 19 de juny, el Girona va extreure la gespa del seu estadi davant de notari es va tractar perquè conservi l’aspecte natural i no requereixi manteniment.

200.000 a Twitter

Des de fa força temps, el Girona és un club actiu i seguit a les xarxes socials per milers de persones. Amb l’ascens a primera, l’entitat ha arribat a molts més aficionats al futbol i ahir va assolir la xifra de 200.000 seguidors al seu compte de Twitter. En tots els àmbits, el club gironí continua creixent de manera constant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)